18 / 04 / 2024

Özbek

Özbek

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, köy yollarını da asfaltlıyor. Büyükşehir Belediyesi`nin Fen İşleri ekipleri, kent merkezi ve ilçelerde yoğun bir asfalt mesaisi yaşıyor. 4 mahallede asfaltlama çalışması tamamlandı.

Muğla'dan Rus, Özbek ve Kazaklar gayrimenkul alıyor!

Yabancıların mülk edinmede en fazla ilgi gösterdiği illerden Muğla'da, ülkelerinde yaşanan ekonomik krizden etkilenen İngilizlerin gayrimenkullerini sattığı, son dönemde ise Rus, Özbek ve Kazakların gayrimenkul satın aldıkları bildirildi

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

Dursun Özbek'ten Florya arazisi açıklaması: 40 dönümlük araziyi satın almak için son aşamaya geldik!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek divan kurulu toplantısında Florya'daki Emlak Konut GYO arazisi ile ilgili dikakt çeken bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Dursun Özbek'ten son dakika Florya Projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübü iyi günlere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Özbek Florya projesine ilişkinde açıklamarda bulundu.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Nihat Özbek İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nihat Özbek İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te Emine Özbek tarafından kuruldu.

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Başkan Adayı Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'in gayrimenkule yönelik projelerine eleştiri!

Galatasaray Kulübünde 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, rakibi Dursun Özbek'in kulübün gayrimenkullerine yönelik projelerini eleştirdi.

Urla Özbek, gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi ve deprem sebebiyle artan doğa içinde müstakil yaşam arzusu Urla Özbek'e talepleri de katladı...

Büşra Özbek Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Büşra Özbek Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Özbek ve Emine Özbek ortaklığında kuruldu.

Bc Özbek İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bc Özbek İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özbek ve Sevil Özbek ortaklığında kuruldu.

Özbek Şehircilik Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özbek Şehircilik Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Raşit Özbek tarafından kuruldu.

Özbek Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbek Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Özbek tarafından kuruldu.

Özbek Haberi

Özbek

Ekipler, Mahalli İdareler Yasası sonrası mahalleye dönüşen köylerin yollarını baştan aşağı asfaltladı. Kent merkezinin yanı sıra Güzelyurt, Dereboğazı, Özbek ve Kümbet mahallelerinde bitümlü asfalt karışımlı, binder tabakalı asfalt çalışması gerçekleştirildi. Söz konusu çalışmayla birlikte diğer mahallelerde de yol yapan Büyükşehir`in ekipleri, asfalt çalışması sonrası mahallelerde yol çizimini de gerçekleştirdi. Kümbet Mahallesi sakinleri, konuyla ilgili yaptıkları değerlendirmede, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen`e teşekkür etti. Vatandaşlar, "Yıllardır stabilize olan yolumuz Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı. Yoldaki problemlerden ötürü araçlarımız yaz-kış zarar görüyordu. Hamd olsun, diğer mahallelerle birlikte bizim köyümüz de asfalta kavuştu. Bizlere bu hizmeti sunan Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Erzurum Büyükşehir...