25 / 04 / 2024

Özcan Group

Özcan Group

Özcan Group, Karaman İli, Ermenek İlçesi'nde kurulu ''Mut-Ermenek Yol Yapım Şantiyesinde'' görevlendirmek üzere inşaat mühendisi arıyor. İşte adaylarda aranan özellik....

Yhy Group İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Yhy Group İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Anli tarafından kuruldu.

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Taşdan tarafından kuruldu.

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

İnova Group Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnova Group Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Mehmet Özcan tarafından kuruldu.

Agtçevre Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Agtçevre Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Özcan Group Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Group Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Özcan ve Ömer Faruk Özcan tarafından kuruldu.

İsmail Özcan kimdir?

İsmail Özcan, Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki İsmail Özcan kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İsmail Özcan'ın biyografisi...

İsmail Özcan, Cathay Group'un yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

Atlas Group Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Group Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Öcal tarafından kuruldu. 

BNC Group İnşaat Gıda Spor Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BNC Group İnşaat Gıda Spor Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  30 bin TL sermaye ile bugün Özcan Çikdem tarafından kuruldu. 

Yıltaş Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yıltaş Group İnşaat Limited Şirketi, Tahir Özcan tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Esenyurt, Osmangazi Mahallesi, Peyami Safa Caddesi'nde kuruldu.

Özcan Group eleman arıyor!

Özcan Group, Karaman İli, Ermenek İlçesi'nde kurulu ''Mut-Ermenek Yol Yapım Şantiyesinde'' görevlendirmek üzere inşaat mühendisi arıyor. İşte adaylarda aranan özellik....

Narin Group Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narin Group Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sait Özcan ve A.Abdulhameed Mousa Al-Rawe ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Özcan Group Haberi

Özcan Group

Özcan Group, Karaman İli, Ermenek İlçesi'nde kurulu ''Mut-Ermenek Yol Yapım Şantiyesinde'' görevlendirmek üzere proje müdürü-inşaat mühendisi arıyor. Adaylarda aranan özellik şunlar:


-Mesleğinde en az 15 yıl deneyimli

-50 yaşını aşmış

-Karayolu yapımında, ihale mevzuaatında, kamu kurumları ile ilişkilerde, kesin hesap ve hakediş konusunda tecrübesi olan

-Araç kullanabilen

-Projenin bulunduğu yörede ikamet edecek ve tercihen daha önce proje bedelinin en az %80'inin gerçekleştirilmesinde bilfiil bulunmuş ve kesin hesabını yapıp teslim ettiği yol yapımı...