19 / 04 / 2024

Özderici GYO 2017 finansal tablolar

Özderici GYO 2017 finansal tablolar

Özderici GYO altı aylık ara hesap dönemine ait özet finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanı ve faaliyet raporunu yayınladı.

Özderici GYO genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Özderici GYO'nun 27 Mart 2020 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

Özderici GYO'dan corona virüsü önlemi!

Özderici GYO tarafından faaliyetlerine kesintisiz bir şekilde devam etmek için gerekli tüm önlemlerin alınmasına ve ilgili mevzuat hükümlerine azami bir şekilde uyum gösterilmesine  devam edilecek.

Özderici GYO kar payı dağıtacak mı?

Özderici GYO, 2019 hesap dönemine ait dönem zararını hesapladı ve kar dağıtımı yapılmaması hususunun yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verdi.

Özderici GYO 2019 faaliyet raporu!

Özderici GYO 1 Ocak 2019 - 31 Aralık 2019 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Özderici GYO'nun 54 bağımsız bölümü 29 Şubat'ta satılacak!

Özderici GYO 54 adet bağımsız bölümün elden çıkarılması için tanınan sürenin bu defa 29 Şubat 2020 olarak belirlenmesine karar verildiğini açıkladı.

Özderici GYO 250 milyon TL'lik sermaye tavanını artırmadı!

Özderici GYO, mevcut kayıtlı sermaye tavanının artırılmayarak 2020-2024 yılları için de 250 milyon TL olarak belirlenmesine karar verdi.

Özderici GYO dava borçlarını ödedi!

Özderici GYO, Sermaye Piyasası Kurulu Karar Organı'nın 10 Ekim 2019 tarih ve 57/1307 sayılı Karar'ının yürütmesinin durdurulması ve Karar'ın yok hükmünde olduğunun tespiti ve iptal edilmesiyle ilgili Kurul Kararı ile bildirilen İdari Para Cezaları ödendi. 

Özderici GYO'dan SPK kararına dava!

Özderici GYO, Sermaye Piyasası Kurulu Karar Organı'nın 10 Ekim 2019 tarih ve 57/1307 sayılı Karar'ının yürütmesinin durdurulması ve Karar'ın yok hükmünde olduğunun tespiti için yargı yoluna başvurulmasına karar verdi...

Özderici GYO faaliyet raporunu yayınladı!

Özderici GYO 30 Eylül 2019 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal tablosunu yayınladı...

Sebahattin Durmuş Özderici GYO'dan ayrıldı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı personellerinden Sebahattin Durmuş, Özderici GYO'dan ayrıldı.

Özderici GYO komite üyelerini seçti!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kurumsal yönetim ilkeleri kapsamında komite üyelerini seçti. İşte Özderici GYO'nun komite üyeleri...

Özderici GYO'nun varlık kiralama şirketi tescil edildi!

Özderici GYO'nun kuruluşu için başvuru yaptığı Özderici Varlık Kiralama A.Ş. ile ilgili tescil işlemleri tescil edildi. Karar, KAP'ta yayınlandı.

Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici, Özderici GYO'dan hisse aldı!

Özderici GYO'nun Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinden 31 milyon 250 bin adeti Ali Uğur Özderici'ye, 31 milyon 250 bin adeti Ahmet Özderici'ye pay başına 0,84 TL birim fiyattan satıldı.

Özderici GYO 2017 finansal tablolar Haberi

Özderici GYO 2017 finansal tablolar

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2017 tarihinde sona eren altı aylık ara hesap dönemine ait özet finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporunu, sorumluluk beyanını ve 1 Ocak-30 Haziran 2017 hesap dönemine ait faaliyet raporunu yayınladı.



Açıklama:

ARA DÖNEM FİNANSAL BİLGİLERE İLİŞKİN SINIRLI DENETİM RAPORU

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

Yönetim Kurulu' na

İstanbul

Giriş

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 'nin 30 Haziran 2017 tarihli ilişikteki finansal durum tablosunun ve aynı tarihte sona eren altı aylık ara dönemine ait kar veya zarar tablosunun, diğer kapsamlı gelir tablosunun, özkaynak değişim tablosunun ve nakit akış tablosunun sınırlı denetimini yürütmüş bulunuyoruz. Şirket yönetimi, söz konusu ara dönem finansal bilgilerin Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu ("KGK") tarafından yayımlanan Türkiye Muhasebe Standardı 34 "Ara Dönem Finansal Raporlama"...