29 / 03 / 2024

Özderici GYO genel kurul

Özderici GYO genel kurul

Özderici GYO'nun 30 Mart 2021 tarihinde aldığı kararları içeren 2020 olağan genel kurul toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Özderici GYO genel kurul toplantı bildirisini açıkladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Özderici GYO genel kurul toplantı bildirisini açıkladı.

Özderici GYO tahvil ihracı kararını açıkladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Özderici GYO tahvil ihracı kararını açıkladı.

Özderici GYO 2020 yılı genel kurul toplantı sonucu!

Özderici GYO'nun 30 Mart 2021 tarihinde aldığı kararları içeren 2020 olağan genel kurul toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Özderici GYO 2021 yılı için bağımsız denetim firmasını seçiyor!

Özderici GYO, 2021 yılı için bağımsız denetim firması olarak hizmet alınacak kuruluşun, genel kurulun onayına sunulmak üzere, Işık Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. olarak belirlenmesine oy birliği ile karar verildi. 

Özderici GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Özderici GYO'nun finansal planlamasına uygun olarak 2020 yılı hesap dönemine ait kârın dağıtılmamasına, bu karar hakkında Genel Kurul'da pay sahiplerinin bilgilendirilmesine ve bu kararın Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Özderici GYO'nun ortaklık davasında dava değeri 8.4 milyon TL artırıldı!

Özderici GYO'nun İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi 2020/399 E. dosyasında dava değerinin ıslah yoluyla 8 milyon 429 bin 371,83 TL tutarında artırıldığı açıklandı. 

Özderici GYO'nun gayrimenkul satışı davasında şok karar!

Özderici GYO'nun aktifine alınan gayrimenkullerin elden çıkarılmasına dair kısmı ile 14 Kasım 2019 tarih ve 65/1459 sayılı kararının iptaline, dava talebi üzerine oluşturan diğer hususların reddine karar verildi. 

Özderici GYO Yapıkredi Plaza ekspertiz raporu!

Özderici GYO'nun İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi 1403 Ada, 648 no'lu parsel üzerine kayıtlı olan C Blok 25 no'lu bağımsız bölüme ait 2020 yılı ekspertiz raporu yayınlandı. 

Özderici GYO Nuvo Dragos ekspertiz raporu!

Özderici GYO'nun Maltepe Nuvo Dragos projesi için hazırlatılan 31 Aralık 2020 tarihli ekspertiz raporu yayınlandı. 

Özderici GYO'nun 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

Özderici GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Özderici GYO 100 bin TL tazminat ödeyecek!

Özderici GYO'ya açılan dava sonucunda davacının uğramış olduğunu iddia ettiği zararın şimdilik 100 bin TL'sinin şirket ve şirketin Yönetim Kurulu üyelerinden tazmini istenildi. 

Özderici GYO 100 bin TL tazminat ödeyecek!

Özderici GYO, davacının uğramış olduğunu iddia ettiği zararın şimdilik 100 bin TL'sinin şirketin ve Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici'den tazmini talebi oldu.

Özderici GYO davasında yeni gelişme!

Özderici GYO'ya açılan davada, davacının uğramış olduğunu iddia ettiği zararın şimdilik 100 bin TL'sinin şirketin ve  Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici'den tazmini talep edildi.

Özderici GYO 100 bin TL tazminat ödüyor!

Özderici GYO'ya açılan dava sonucunda, davacının uğramış olduğunu ileri sürdüğü zararın şimdilik 100 bin TL'si şirketin Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici'den tazmini talep edildi.

Özderici GYO 100 bin TL'lik tazminat ödeyecek!

Özderici GYO'ya açılan dava sonucunda, davacının uğramış olduğunu iddia ettiği zararın şimdilik 100 bin TL'si şirketin Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici'den tazmini talep edildi.

Özderici GYO genel kurul Haberi

Özderici GYO genel kurul

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulunun 2020 yılı kar dağıtım teklifi sonucu hakkında açıklama yaptı.

Özderici GYO'nun 30 Mart 2021 tarihinde aldığı kararları içeren 2020 olağan genel kurul toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Özderici GYO'nun KAP açıklaması:
1) Başkanlık Divanı seçimi ve Divana Genel Kurul adına toplantı tutanağının imza edilmesine yetki verilmesi oylamaya sunuldu. Divan Başkanlığı'na Orhan Aksüt, Katipliğe Melike Fettahoğlu Ağaçhan, Oy Toplayıcılığına Mesut Cemil Özmağden 127.457.129,484 kabul oyu ve katılanların oybirliği ile seçildiler. Toplantı Tutanağının Başkanlık Divanı tarafından imzalanması hususu 127.457.129,484 kabul oyu ve katılanların oybirliği ile kabul edildi.

2) 2020 Yılı Yönetim Kurulu Özet Faaliyet Raporu ve Denetçi Raporu, 2020 yılı Mali Tabloları okundu; Toplantı başkanı okunan tüm raporlar hakkında müzakere başlattı...