26 / 04 / 2024

Özel Beren Mesleki lisesi

Özel Beren Mesleki lisesi

Adana İli, Seyhan İlçesi, Kanalüstü mahallesinde yer alan Özel Beren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5 milyon 758 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Bakanlık açıkladı! Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine verilecek destek miktarları yükseltildi!

Organize sanayi bölgeleri (OSB) içinde ve dışında açılan özel mesleki ve teknik Anadolu liselerinin öğrencileri için verilecek olan 2023-2024 senesi eğitim ve öğretim destek miktarlarında yükseliş yapıldığı duyuruldu.

Beren Saat Hisarüstü’nde ev kiraladı!

Güzel oyuncu Beren Saat’in Hisarüstü’nde 4+1 büyüklüğünde, deniz manzaralı bir daire kiraladığı, aylık kirası 6 bin TL olan o ev için kaparo bile yatırdığı konuşuluyor.

Özel Beren Mesleki ve Teknik Lisesi 5.7 milyon TL'ye icradan satışta!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Kanalüstü mahallesinde yer alan Özel Beren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5 milyon 758 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Ümraniye’deki Özel Eğitim Okulları’nın açılışı gerçekleşti!

“Asiye Ahmet Ziylan” Özel Eğitim Anaokulu ile TOGEMDER Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nin açılışı, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kıymetli eşleri Sayın Emine Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşti.

OSB'lerde 4 yılda 100 özel meslek okulu açılacak!

Milli Eğitim Bakanlığı, şimdi de Organize Sanayi Bölgelerinde (OSB) özel meslek liselerinin sayılarının artırılması için kolları sıvadı. Üç yılda 20 okul açan Bakanlık, 100 adet yeni özel mesleki ve teknik lisenin açılmasını daha sağlayacak.

Beren Saat evini dekore edecek!

Güzel oyuncu Beren Saat, alışveriş için geldiği Zorlu'da objektiflere yansıdı. Uzun süre alışveriş merkezinde kalan güzel oyuncu, bolca alışveriş yaptı.

Torunlar Türkiye'nin ikinci Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi'ni açtı!

Torunlar Şirketler Grubu’nun sosyal sorumluluk projesi olarak Bursa’da hayata geçirdiği Türkiye’nin 2. ‘Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’, 3 Mart 2014 Pazartesi günü düzenlenen törenle açıldı.

Bursa'da özel eğitim ve mesleki eğitim merkezi açıldı!

Torunlar A.Ş.’nin sosyal sorumluluk projesi olarak Bursa'da hayata geçirdiği Türkiye'nin ikinci özel eğitim ve mesleki eğitim merkezi Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın da katılımıyla açıldı...

Taş Mektep, Mesleki Eğitim Merkezi oluyor!

1999 depreminde hasar görünce kapatılan, 2009 yılında da yanan Taş Mektep (Bakırköy İlköğretim Okulu) İstanbul İl Özel İdaresi tarafından restore ediliyor. Bina, Mesleki Eğitim Merkezi olarak kullanılacak

Beren Saat Etiler'de 1 milyon 500 bin TL'ye ev aldı!

Ayda 160 bin liraya para demeyen Beren Saat, Etiler'de 1.5 milyon liraya süper lüks daire aldı. Güzel oyuncu tüm 'yevmiyesi'ni yeni evinin taksitlerine yatırıyor

Malatya İl Özel İdaresi, 8 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak

Malatya İl Özel İdaresi, İnönü Üniversitesi Kampüsü içerisinde 8 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak

İl Özel İdaresi zihinsel engelli öğrencilere okul yapıyor

İstanbul İl Özel İdaresi örnek eğitim yatırımlarını sürdürüyor. Bakırköy Yeşilköy İlköğretim ve İş Okulu, İl Özel İdaresi'nin örnek eğitim yatırımlardan sadece biri

TESK, ileri mesleki ve teknik eğitim koleji kuruyor

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK)  işsizliğin azaltılmasına yönelik "İleri Mesleki ve Teknik Eğitim Koleji" kuracak

Özel Beren Mesleki lisesi Haberi

Özel Beren Mesleki lisesi

Adana İli, Seyhan İlçesi, Kanalüstü mahallesinde yer alan Özel Beren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5 milyon 758 TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri :Satışı istenilen taşınmaz Adana İli, Seyhan İlçesi,Kanalüstü mahallesi 2093 ada 12 parsel arsa cinsinde tamamı borçlu adına kayıtlıdır.Parsel üzerinde Gürselpaşa Mahallesi, 75500 Sokak üzerinde bulunan " Özel Beren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi " olarak kullanılan yapı ve müştemilatı bulunduğu görüldü. PARSEL ÜZERİNDEKİ YAPININ ve ARSANIN ÖZELLİKLERİ KIYMETİ :Kanalüstü Mahallesi, 2093 Ada, 12 parseli üzerinde Bodrum Kat, Zemin Kat, 1.Kat, 2.Kat ve Çekme kat olarak inşa edilmiş betonarme karkas tarzında inşa edilmiş içi dışı sıvalı zeminleri mermer ve seramik kaplama, duvarlar kısmen mermer...