25 / 04 / 2024

Özen Kuzu sektörü değerlendirdi

Özen Kuzu sektörü değerlendirdi

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, 2013 yılı gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu: “ Gayrimenkulde 100 milyarlık potansiyel söz konusu! ” dedi...

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Maket ev satışına yönelik çözüm paketine inşaat sektöründen onay!

İnşaat sektörü, devletin sektöre çeki düzen veren yeni hamleleri de yerinde bulundu. Ticaret Bakanlığı’nın maketten konut satışında mağduriyeti engellemek için oluşturduğu 8 maddelik çözüm paketi meclisteki komisyondan önce sektör temsilcilerinin onayından geçti...

Özen Kuzu: Konut almanın tam zamanı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Özen Kuzu, hayata geçirdikleri projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek verdiklerini söyleyen Kuzu, konut almak için en uygun zamanının olduğunu söyledi.

Gaziantep'te inşaat sektörü ekonomiye değer katıyor!

İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, zor ve kritik bir süreçten geçen ülkemizde, sınır ötemizde yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen inşaat sektörünün dinamik yapısını korumaya özen gösterdiklerini söyledi.

Emlak sektörü Türkiye ekonomisi için güvenli bir liman!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, TÜİK Eylül 2017 Konut Satış İstatistiklerini değerlendirdi. Kuzu, "Rakamlardan da görüyoruz ki emlak sektörü ülke ekonomimiz için güvenli bir limandır" dedi.  

Konut sektörü gücünü tüm dünyaya gösteriyor!

Türkiye ve Katar arasındaki işbirliği artıran Expo Turkey by Qatar'da projeler sergilendi. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, fuar ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Özen Kuzu'dan 16 Nisan referandum değerlendirmesi!

Dün gerçekleşen referandumda çıkan ‘Evet’ sonucuyla ilgili Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu görüşlerini paylaştı..

Türkiye'de gayrimenkul ve inşaat sektörü karıştırılıyor!

6 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Kuzu Holding, önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyar TL'lik yatırım hedefliyor. Kuzu Holding CEO'su Selim Kuzu, Türkiye'de gayrimenkul ile inşaat sektörlerinin birbirine karıştırıldığını vurguladı.

Özen Kuzu: 2017’ye gayrimenkul sektörü olarak hızlı bir giriş yaptık!

Türkiye'de daire satışları 2017 Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12,8 oranında artış gösterdi.Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, TÜİK’in açıkladığı verileri yorumladı.

Kuzu Grup'tan SeaPearl Ataköy'e 2.7 milyar dolarlık yatırım!

Kuzu Grup, Ataköy’de 2.7 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirdiği SeaPearl’de ev alıcısına özel ödeme planı sunuyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Yatırımcılarımızla bir araya gelerek, ödeme planlarını birlikte oluşturuyoruz” dedi.

Özen Kuzu: Gayrimenkul sektörü eski günlerine geri dönecek!

GYODER’in de dahil olmasıyla 86 projeye ulaşan konut seferberliğinin sektörü eski günlerine döndüreceğini belirten Kuzu, 2015 yılı konut satış rakamlarının aşılacağını, büyümenin de yüzde 10’a yaklaşacağını öngördü

Özen Kuzu: Teşvik inşaat sektörünü canlandıracak!

Özen Kuzu, inşaat sektörünün ülkeyi ekonomik olarak ayağa kaldıracak nitelikte olduğuna dikkat çekti. Kuzu, "Emlak Konut projeleriyle birlikte diğer tüm nitelikli projeler için de bankaların uygun faiz oranları belirlemesi sektörü canlandıracak" dedi.

Özen Kuzu: Sadece konut değil, hayat inşa ediyoruz!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kuzu, 80'li yıllarda başlayan hızlı kentleşmenin konut sektörünü hareketlendirdiğini söyledi. Kuzu, "2000 yılından sonra ortaya çıkan sağlam konut isteğimize, estetik ve daha yaşanabilir konutlar eklendi." dedi.

Özen Kuzu sektörü değerlendirdi Haberi

Özen Kuzu sektörü değerlendirdi

2013 yılının sonu yaklaşırken gayrimenkul sektörünü değerlendiren Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Türkiye gayrimenkul piyasasının yıllık işlem hacminin kentsel dönüşüm, 2B ve bireysel-kurumsal yabancı yatırımların artmasıyla 50 milyar dolardan 100 milyar dolara yükselebileceğini kaydetti.


Türkiye ekonomisinde büyümeye paralel olarak inşaat sektörünün ilk çeyrekte 5,9, ikinci çeyrekte 7,6 büyüme kaydettiğini hatırlatan Özen Kuzu, büyümenin devam edeceğine inandığını, gelecek yıllarda kentsel dönüşümün itici gücünün gayrimenkul ve inşaat sektöründeki pozitif etkisinin artarak süreceğini vurguladı. Kentsel dönüşümün piyasalara ve gayrimenkul sektörüne olumlu etkisinin yadsınamayacağına değinen Özen Kuzu, “Kentlerin silueti yenilenirken, yapılarımız sağlıklı yapılara dönüşürken, diğer yandan da piyasa ve ekonomi canlanıyor” değerlendirmesini yaptı.


Konut ihtiyacı artıyor


2015’te kentleşme oranının yüzde 79’a, kentli nüfusunun da 55.7 milyondan 61 milyona ulaşmasının öngörüldüğüne değinen Özen Kuzu, bu...