29 / 03 / 2024

Öztaş Eko İnşaat Anonim Şirketi Nerede

Öztaş Eko İnşaat Anonim Şirketi Nerede

Öztaş Eko İnşaat Anonim Şirketi Güler Öztaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta kuruldu.

Öztaş İksa İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öztaş İksa İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon T sermaye bedeli ile Özkan Kuru ve Bilal Sorma ortaklığında kuruldu.

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Fehmi Yel ve Resul Öztaş ortaklığında kuruldu.

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Can    Bozkurt tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öztaş Eko İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öztaş Eko İnşaat Anonim Şirketi Güler Öztaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta kuruldu.

Eko İnşaat'ın iflası istendi!

Yarım asırdır aktif halde iş yapan Türkiye’de en büyük müteahhitlik firmalarından biri olan Eko İnşaat’ın iflası istendi.

Öztaçlar İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaçlar İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Öztekin tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Öztaş İnşaat, Isparta'da yatırımlarına devam edecek!

Firma yetkilileri Ahmet Öztaş ve Serhat Öztaş firmanın Isparta’da inşaat işlerine devam ettiğini, Güneş Enerjisi ve rüzgar enerjisi alanlarında da yatırım kararı alındığını söyledi.

MYK Eko İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MYK Eko İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Çelik ve İkram Atmaca ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Pendik, Sülüntepe Mahallesi, Salih Sokak'ta kuruldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden hafriyat nakil işi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi maliyeti 6 milyon 327 bin TL olan nakliye işi için ihaleye çıktı, hafriyat, temel, alt temel ve asfalt malzemesi nakli işi için yapılan ihalede Öztaşlar İnşaat, Solmazlar Nakliyat ve Gema İnşaat firmaları teklif verdi

Başarır ve Eko İnşaat Fikirtepe projeleri için uzlaşma toplantısı!

İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde Başarır İnşaat ve Eko İnşaat firmaları davet edilerek aynı adada faaliyet gösterdiklerinden birleşerek veya birbirlerine devrederek yatırımın gerçekleştirilmesi için toplantı düzenlendi...

Eko Sis İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eko Sis İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sıddık Kılıç tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Sancaktepe, Yenidoğan Mahallesi, Bahçelievler Caddesi'nde kuruldu.

Yıldıztaş İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldıztaş İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da Orhan Taştan, Ayça Merve Yıldız ortaklığında kuruldu.

Öztaş Eko İnşaat Anonim Şirketi Nerede Haberi

Öztaş Eko İnşaat Anonim Şirketi Nerede

Öztaş Eko İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta  Güler Öztaş tarafından kuruldu. 


Öztaş Eko İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler,bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar...restorasyon işlerini yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Öztaş Eko İnşaat Anonim Şirketi Adres; Akevler Mh.Pazaryolu Cd. N.112-114/69...