19 / 04 / 2024

özyurtlar 1CoastalCity teslim tarihi

özyurtlar 1CoastalCity teslim tarihi

Özyurtlar İnşaat, Büyükçekmece Gürpınar'da inşa ettiği 1CoastalCity’i teslim etmeye hazırlanıyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı, bu kez 1CoastalCity için 240 bin TL’den başlayan fırsatlarla devam ediyor.

Özyurtlar Holding üç projesini teslim ediyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Özyurtlar Holding'inüç projesinde teslimler başlıyor...

NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avantajı!

Özyurtlar Holding tarafından hayata geçirilen ‘NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avatantajı sunuluyor...

Özyurtlar NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in öğrencilere yeni bir yaşan konsepti sunduğu NCadde Ateş Corner'da teslim dönemi başlıyor.

Meydan Ardıçlı'da hemen tapu, hemen teslim!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinde hemen tapu ve hemen teslim fırsatı sunuluyor...

Özyurtlar Ödül İstanbul 60 ay vade imkanı!

Özyurtlar Ödül İstanbul'da 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 2019 yılında teslim edilecek projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçenekleri yer alıyor.

Meydan Ardıçlı Evleri ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Meydan Ardıçlı Evleri ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı Konutları Esenyurt teslim tarihi!

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığı tarafından 27 blok olarak hayata geçirildi. Meydan Ardıçlı Konutları Esenyurt teslim tarihi ne zaman?

Meydan Ardıçlı Konutları ne zaman teslim?

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesi 27 blok olarak yükseliyor. Meydan Ardıçlı Konutları ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı Özyurtlar Konutları teslim tarihi!

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan Meydan Ardıçlı projesi İstanbul Esenyurt'ta konut ve ticari alanlar şeklinde yükseliyor. Peki Meydan Ardıçlı Özyurtlar Konutları teslim tarihi ne zaman?

Özyurtlar Meydan Ardıçlı fiyat!

Özyurtlar Meydan Ardıçlı'da ortalama metrekare birim fiyatı 3 bin 600 TL. Meydan Ardıçlı Evleri'nde daireler 36 ay sonra teslim ediliyor...

Özyurtlar 1CoastalCity projesinde teslimler başladı!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen 1CoastalCity projesinde teslimler başladı. Projede toplam 208 adet daire bulunuyor.

Özyurtlar 1CoastalCity’de teslimler 31 Mart’ta başlıyor!

Özyurtlar İnşaat, Büyükçekmece Gürpınar'da inşa ettiği 1CoastalCity’i teslim etmeye hazırlanıyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı, bu kez 1CoastalCity için 240 bin TL’den başlayan fırsatlarla devam ediyor.

Özyurtlar Ncadde Hayat Residence 2018'de teslim!

Ncadde Hayat Residence, şehrin içinde yaşamak isteyenlerin yeni adresi olmaya hazırlanıyor. 204 daire ve sekiz ticari üniteden oluşan proje, 1+1 ve 2+1 daire tipleriyle dikkat çekiyor. Ncadde Hayat Residence'ın 2018 yılı Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor.

özyurtlar 1CoastalCity teslim tarihi Haberi

özyurtlar 1CoastalCity teslim tarihi

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı markalı projeleriyle tanınan Özyurtlar İnşaat, Büyükçekmece Gürpınar'da inşa ettiği 1CoastalCity'i yatırımcısına teslim etmeye hazırlanıyor. 31 Mart itibarıyla teslimlerin başlayacağı 1CoastalCity'de, heyecanlı günler yaşanıyor.  


Country yaşam tarzının hakim olduğu projede standartlar üst seviyede tutulurken, pek çok dairenin deniz manzaralı olması da dikkat çekiyor. Özel teraslı daireleri ile deniz ve gökyüzünün maviliklerini evin içine kadar taşıyan 1CoastalCity, İstanbul’da zevkin, mavinin ve yaşamın yeni adresi olmayı hedefliyor. 


Üç blok üzerine kurulan 1CoastalCity toplam 208 daireden oluşuyor. 47 bin metrekarelik toplam inşaat alanına sahip olan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve penthouse daireler yer alıyor.  1+1 dairelerin fiyatları 240 bin liradan alıcı bulurken 4+1 daireler ise 1 milyon 90 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projenin gözdelerinden penthouse daireler ise 2...