19 / 04 / 2024

PAB Mimarlık Gökçeada Lise Kampüsü

PAB Mimarlık Gökçeada Lise Kampüsü

PAB Mimarlık Gökçeada Lise Kampüsü projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Kamu, Kültür ve Turizm Yapıları” kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

Tabanlıoğlu Mimarlık 'Gündüz, Işık, Gece' sergisinde!

Tabanlıoğlu Mimarlık, “Thru – Veritas ve Vizyon” enstalasyonu ile TEPTA Aydınlatma’nın 25. Yılı onuruna İstanbul Modern’de düzenlenen “Gündüz, Işık, Gece” sergisinde.

FS Güvenç İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FS Güvenç İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fahrettin Güvenç tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Eylül'de Silivri'de kuruldu.

PAB Mimarlık'a Cityscape Awards 2016'dan ödül!

PAB Mimarlık Gökçeada Lise Kampüsü projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Kamu, Kültür ve Turizm Yapıları” kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

Görkem Mimarlık İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Mimarlık İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Görkem Acar ve Emine Acar ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Çağbir Mimarlık İnşaat Metal Gıda Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağbir Mimarlık İnşaat Metal Gıda Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Çatalbaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu.

PAB Mimarlık, Cityscape Awards 2016’da finalist oldu!

PAB Mimarlık, ulusal yarışma sonucu elde ettikleri Gökçeada Lise Kampüsü projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Kamu, Kültür ve Turizm Yapıları” kategorisinde son üç finalist arasına seçildi.

Butika Tekstil Kuyumculuk İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Butika Tekstil Kuyumculuk İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Tayfun Yılmazel Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi'nde açıldı.

Caren İnşaat Malzemeleri Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Restorasyon Gıda Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caren İnşaat Malzemeleri Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Restorasyon Gıda Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hüseyincan Karaaslan tarafından kuruldu.

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 860 bin TL sermaye ile bugün Nuray Büyükelçin tarafından kuruldu.

Bapiroğlu Yapı Mimarlık Gıda Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bapiroğlu Yapı Mimarlık Gıda Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nafer Çapar tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Günerbir Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günerbir Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermayeyel Sabri Güner tarafından kuruldu.

Gökçeada İmroz Tasarım Çalıştayları başladı!

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, İstanbul Tasarım Enstitüsü’nün bu yıl üçüncü kez düzenlendiği Gökçeada İmroz Tasarım Çalıştayları 12 Haziran Pazar günü başladı.

PAB Mimarlık, yaşanabilir kent dokuları oluşturmayı hedefliyor!

2015 yılı Genç Mimar Ödülü sahipleri Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım’ın kurucusu olduğu PAB Mimarlık, yaşayan bir kentsel doku oluşturmak hedefinde.

PAB Mimarlık Gökçeada Lise Kampüsü Haberi

PAB Mimarlık Gökçeada Lise Kampüsü

PAB Mimarlık Gökçeada Lise Kampüsü projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Kamu, Kültür ve Turizm Yapıları” kategorisinde büyük ödüle layık görüldü. Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım ortaklığındaki PAB Mimarlık, Cityscape Awards 2016’da ödül alan tek Türk mimarlık ofisi olma başarısını da gösterdi!


Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli kentlerinde farklı fonksiyonlarda pek çok yapıya ve kentsel tasarım projesine imza atan PAB Mimarlık, gayrimenkul ve mimarlık sektörünün seçkin firmalarını bir araya getiren Cityscape Fuarı kapsamında düzenlenen Cityscape Awards 2016’da, Gökçeada Lise Kampüsü projesiyle, “Geleceğin Kamu, Kültür ve Turizm Yapıları” kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu. Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım’ın ortaklığındaki PAB Mimarlık aynı zamanda Cityscape Awards 2016’da Türkiye’den ödül alan tek mimarlık ofisi olmanın gururunu da yaşadı.


Cityscape Awards 2016’nın uluslararası...