29 / 03 / 2024

paladöken inşaat

paladöken inşaat

İzmir'de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Palandöken İnşaat, Karabağlar'da yeni bir projeye başlıyor. Palandöken 1071 projesi 8 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Mürsel Alban'dan Bodrum'daki külliye inşaatına tepki!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Bodrum'daki 10 dönümlük arazide 'külliye' inşa edilmesine tepki gösterdi. Alban, "4 yıldır tamamlanmayan Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı yarım kalmışken, buraya külliye yapmak, ödeneği hastanenin tamamlanması yerine külliyeye harcamak, Bodrum’a ihanettir" dedi.

Marmara depremini yaşayan inşaat mühendisinden uyarı!

Marmara depreminde dört yakınını kaybeden, kızı ve eşiyle bir bölümü çöken 5 katlı binadan çıkmayı başaran 63 yaşındaki inşaat mühendisi Çetin Kışlalı meslektaşlarını uyardı...

CSO'nun yeni binasının inşaatında çalışan işçilere teşekkür konseri!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın inşaatı devam eden yeni salonundaki ilk konser, inşaatta ter döken işçiler için verildi.

Almanya'da inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde inşaat yapılan binanın iskelesi çöktü. Çöken iskelenin bir kısmının altında biri Türk, iki işçi kaldı..

Antalya'da çöken tavan kalıbının altında kalan inşaat işçileri yaralandı!

Antalya Serik'te kongre ve kültür merkezi inşaatının çöken tavan kalıplarının altında kalması sonucunda yaralanan 2 işçi hastaneye kaldırıldı.

İnşaatı çöken Gaziantep Akkent Camisi’nin bilirkişi raporu açıklandı!

Gaziantep’teki Akkent Camisi’nin inşaatında çalışan mühendis Korkut Küçükcan’ın çöken ahşap iskelenin altında kalıp ölümüyle ilgili hazırlanan bilirkişi raporu, ihmaller zincirini ortaya çıkardı. Teçhizatın işlevini yitirdiği ve çivilerin paslandığı kaydedildi.

Kamboçya'da inşaat halinde çöken binada 4 kişi öldü!

Kamboçya'nın başkent Phnom Penh'in 170 kilometre güneybatısında yer alan Kep kasabasındaki inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 4 kişi öldü...

Cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan mühendis 20 saattir aranıyor!

Gaziantep Akkent'te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Zonguldak'ta çöken kalıpların altında kalan inşaat işçisi yaralandı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, spor salonu inşaatında çalışan Hasan Karamazak, çöken kalıpların altında kaldı. Yaralanan işçi, hastanede tedavi altına alındı.

Kocaeli Kandıra Belediyesi'nin yeni binasında inşaat başladı!

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

Kırıkkale Keskin Öğretmenevi'nin inşaatı başladı!

Kırıkkale'de hayata geçirilecek Keskin Öğretmenevi'nin inşaatı başladı. Keskin Kaymakamı Muammer Köken ve Belediye Başkanı Dede Yıldırım inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Palandöken Belediyesi'nden 30.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Harput Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 19 Nisan'da gerçekleşecek..

Çamlıca-Libadiye tünel inşaatına ilişkin 5 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Çamlıca'da çöken yol ile Çamlıca-Libadiye tünel inşaatına ilişkin ilişkin 5 soru hazırladı..

paladöken inşaat Haberi

paladöken inşaat

İzmir'de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Palandöken İnşaat, Karabağlar'da Palandöken 1071 projesini hayata geçiriyor. 


Toplam 8 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Palandöken 1071 projesi 120 daireden meydana geliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ünal,  'Projemizde çocuklarımız için oyun parkları ve sosyal aktivite alanları bulunuyor. İnşaatımızı çok sağlam bir zeminde gerçekleştiriyoruz ve hemen hemen tüm dairelerimiz deniz görüyor. Ada bazında bir planlama yapıyoruz. Karşı tarafta 120 dairelik bir projemiz daha mevcut. Bu bölgede yaklaşık 2 bin - 2 bin 500 konut üretmiş olacağız. Projemizi Eylül 2018'de teslim etmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.



Posta...