25 / 04 / 2024

Paramount Hotel ne zaman açılacak

Paramount Hotel ne zaman açılacak

100 dönümlük arazi üzerinde konumlanan Paramount Hotels & Resorts markalı dünyadaki ilk otelini Bodrum'da 6 Mayıs'ta açıyor. Oteli Paramount Hotels&Resorts markalı dünyadaki ilk otel olma özelliği taşıyor.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar?

Özak GYO tarafından Ela Quality Resort Hotel'in 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki, Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar oldu?

Paramount Hotel'in icra davasında son durum!

Sezgin Baran Korkmaz'ın oteli Paramount Hotel'in satışındaki usulsüzlükler sebebiyle yargıya giden tesisin ilk sahibi Atilla Uras’ın mirasçıları mahkemeden aldıkları haciz kararı ile otelin kapısına dayandı.

Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Bir kaç gündür gündemden düşmeyen Atilla Uras ile ilgili haberler kafaları karıştırdı. Çünkü ortada iki tane Atilla Uras var. Peki Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Victoria Yasemin Uras kimdir?

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras'ın kızı Victoria Yasemin Uras kimdir? Victoria Yasemin Uras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Victoria Yasemin Uras'ın  biyografisi...

Atilla Uras kimdir?

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras kimdir? Atilla Uras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Atilla Uras'ın biyografisi...

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne'de yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin protokol imzaladı. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Bebek Hotel, Katar Kraliyet Ailesi’ne mi satıldı?

Bir dönem önemli edebiyatçıların buluşma noktası olan ünlü Bebek Hotel, 220 milyon dolar bedelle Katar Kraliyet Ailesi’ne satıldığı iddia edildi. Otel Ocak 2019'da rezidansa dönüşüyor.

Alaçatı Resort Zigana Hotel açılış için hazırlanıyor!

İnşaatı tamamlanan ve Çeşme Alaçatı'da yer alan Resort Zigana Hotel'in test amaçlı müşteri kabulüne başlanıldı.

Paramount Hotel ne zaman açılacak Haberi

Paramount Hotel ne zaman açılacak

Kaliforniya merkezli Paramount Licensing Inc. şirketinin resmi lisansörü PIIR FZ-LLC ve Target Investment Turizm İşletmeleri, Paramount Hotels&Resorts markalı dünyadaki ilk otelini Bodrum'da 6 Mayıs'ta açıyor. 


Bodrum Torba Koyu'nun panoramik manzarasına hakim, 350 metre uzunluğundaki sahil şeridinde, 100 dönümlük arazi üzerinde konumlanan THE BODRUM by Paramount Hotels&Resorts, Kaliforniya esintili bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Paramount Hotels&Resorts CEO'su Thomas van Vliet, "Paramount markasının 104 yıllık yaratıcı gücünü ve eğlence anlayışını, yaratıcı projelerimizle misafirlerimize sunmayı hedefliyoruz. THE BODRUM, Paramount Hotels&Resorts markasının dünyadaki 'prömiyeri' olacak. Bu fırsat karşımıza çıktığında, Bodrum'un eşsiz potansiyelini anında hissettik" diye konuştu. 

Bodrum'un Avrupa'nın en önemli tatil destinasyonlarından biri haline geldiğini kaydeden Van Vliet, "Hollyvvood ihtişamının tüm unsurlarını ve Kaliforniya'nın etkileyici yaşam tarzını yansıtacak lüks resort'umuzun varlığı, Bodrum'un konumunu daha da kuvvelendirecek....