29 / 03 / 2024

Park Olive projesi Çanakkale

Park Olive projesi Çanakkale

KARPAŞ Karacanlar İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Şakır Kutluay, sektörden beklentilerini ve hedeflerini anlattı. İşte detaylar...

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Mint Levent Olive projesi geliyor! Yeni proje!

Mint Levent Olive projesi için ön talep toplanıyor. Projede 242 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

Tahtalı Park Deluxe projesi Mudanya'da yükseliyor!

Tahtalı Grup İnşaat AŞ tarafından, yeşili, temiz havası ve huzurlu ortamıyla bilinen Bursa'nın Mudanya ilçesinde hayata geçirilen Tahtalı Park Deluxe projesi, eşsiz konumu ve yüksek yatırım getirisi vaadiyle dikkat çekiyor.

Anda Park Millet Projesi için 7.5 milyon TL'lik sözleşme!

Trend Gayrimenkul, Garanti Bankası ile Anda Park Millet Projesi için 7 buçuk milyon TL'lik garantör kredi limiti sözleşmesi imzaladı.

Anda Park Sultanbeyli projesi başlıyor! Yeni proje!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anda Park Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı. Projede 140 daire ile 19 dükkan bulunuyor...

Anda Park Millet projesi inşaat sözleşmesinde değişiklik!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anda Park Millet Projesi inşaat işleri sözleşmesinde değişiklik yaptı...

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi nerede?

Ön taleplerin devam ettiği Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi dükkan ve ofislerden meydana geliyor. Peki Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi nerede?

Onurum İnşaat'ın yeni projesi: Beylikdüzü Onurlu Park Residence!

12 bin 490 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Onurlu Park Residence projesi toplam 72 adet daireden meydana geliyor. Projede teslimler Ekim ayında başlayacak.

Kanyon Park Konya projesi ön satışta! 280 bin TL'ye!

Konya Yazır Mahallesi'nde Seha Yapı tarafından hayata geçirilen Kanyon Park projesi ''Yazır Mahallesi'nin en zengin yaşam seçeneğine sahip konut projesi'' olarak tanıtılıyor. Projede ön satış fiyat avantajları sizi bekliyor...

Deluxia Park Kartal projesi satışta! Metrekaresi 6 bin 380 TL!

Teknik Yapı'nın Kartal'da bulunan Diktaş Ören Bayan İplik Fabrikası arazisi üzerine inşa edeceği Deluxia Park projesi satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatı 6 bin 380 TL'den başlıyor..

Topkapı Kültür Parkı Yenileme projesi imar planı askıda!

İstanbul Topkapı Kültür Parkı Yenileme Revizyon Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi!

Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi 33 adet daireden oluşuyor. Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi tek blok şeklinde yükseliyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul projesi durduruldu!

Aağaoğlu Şirketler Grubu tarafından İstanbul Bakırköy’de inşa edilen konut projesi ikinci kez durduruldu. İlk önce ‘Bakırköy 46’adı ile tanıtılan, daha sonra ismi ‘Central Park İstanbul’ olan proje Aralık 2013’te İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin kararıyla durdurulmuştu.

Park Olive projesi Çanakkale Haberi

Park Olive projesi Çanakkale

KARPAŞ Karacanlar İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Şakır Kutluay sektördeki hedeflerini ve beklentilerini anlattı. Kutluay 16 yıllık bir maziye sahip olduklarını vurguladı. İşte o röportaj: 


"Olimpiyatların bir sloganı vardır: 'Daha Hızlı, Daha Yüksek, Daha Güçlü...' Bizim hedefimiz müşterilerimiz ve Çanakkale için işte budur. Daha iyisi mümkün ve insanlar buna layıksa inşaat sektöründe bu yapılmalıdır. 16 yıllık mazimizde geride örnek eserler, sarsılmaz güven ve sürekli övgüden 

başka bir şey bırakmadık. Çünkü çalışma prensibimizi daima güvene, kaliteye ve müşterimizin kazanmasına adadık. Tüm bunları yaparken prestij, doğaya saygı, sosyal alan donatıları ve özenilecek bir yaşam standardını da gözden kaçırmadık. 

EN MÜKEMMELİNİ YAPARAK BÜYÜYORUZ 


Kendinizi alanınızda ve bölgenizde öncü bir şirket olarak görüyor musunuz? 

Bize göre sektörde 2 başarı ölçütü vardır. Bunlardan biri geçmişinizdir. 16 yıl önce 

başladığımız yolculuğumuzda...