25 / 04 / 2024

Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu

Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Ortaya koyduğumuz hedefler, yaptığımız projelerle sınırlı değil. İnşallah bunların çok daha büyüğünü, güzelini ülkemizin kalkınmasına katkı koyacak çok daha büyük projeleri hep birlikte yapıp bitireceğiz" dedi.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Sancaktepe Paşaköy Mahallesi 1/1000 ölçekli plan askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Paşaköy Mahallesi, 599 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ölçekli İlave Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! İşte Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kuralarında son dakika!

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor... İşte Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kuralarında son dakika...

TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura sonucunda son dakika!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler İstanbul TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu?

TOKİ İlk Evim İstanbul kura sonuçları tek tek belli oluyor! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy... Başvuran hemen baksın! 

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası kura sonucu sorgulama merakla araştırılıyor. TOKİ İlk Evim İstanbul kura sonuçları tek tek belli oluyor! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy... Başvuran hemen baksın! 

TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi

TOKİ İstanbul kura sonuçları binlerce kişinin gündeminde yer alıyor. TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi 2023 belli oldu mu? 

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kura takvimi resmen açıklandı!

Binlerce kişinin merakla beklediği TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor... Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kura takvimi resmen açıklandı... Hemen bakın...

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuralarında son dakika! Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura takvimi resmen tek tek açıklandı!

TOKİ İstanbul 2023 kura takviminde son dakika! Merakla beklenen Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura tarihleri resmen tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

2023 TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kuraları için heyecanlı bekleyiş sürerken başvuruda bulunan vatandaşlar, TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna cevap bulmak için araştırmalar yapıyor.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

TOKİ İstanbul başvuruları... Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler açıklandı!

TOKİ İstanbul başvuruları... Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler açıklandı!

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu!

TOKİ’nin tarafından başlatılan İlk Evim İlk Arsam ve İlk İş Yerim Projesi’nde Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca ve Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu.

Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu Haberi

Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ortaya koydukları hedeflerin yaptıkları projelerle sınırlı olmadığını belirterek, "Bunların çok daha büyüğünü, güzelini ülkemizin kalkınmasına katkı koyacak çok daha büyük projeleri hep birlikte yapıp bitireceğiz." dedi.


Karayolları Genel Müdürlüğünce yap-işlet-devret modeliyle ihale edilen Kuzey Marmara (3. Boğaz Köprüsü dahil) Otoyol Projesi Odayeri-Paşaköy kesimi işi kapsamında yapılan Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolunun trafiğe açılması nedeniyle tören düzenlendi.


Törende konuşan Bakan Arslan, ulaştırmanın her alanında 15 yıldır çığır açıldığını kaydederek, vatandaşların ulaştırmanın tüm alanlarında yapılan projeleri kullandığını söyledi.


Arslan, "Uluslararası taşıma koridorunun tamamlayıcısı olan bütün projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırırken, seyahat konforunu artırırken aynı zamanda ticaretin, ekonominin büyümesi, ülkemizin avantajlı konumundan taşıma koridorlarını tamamlayarak yararlanması adına gecemizi gündüzümüze katıyoruz." diye konuştu.


Asya, Avrupa ve Afrika arasında...