20 / 04 / 2024

paşaoğlu inşaat sivas

paşaoğlu inşaat sivas

PVC kapı, pencere sistemleri imalatı ile sektöre giren Paşaoğlu İnşaat,yeni bayilikler ve kazançlarını yatırıma çevirerek her yıl yüzde 25 büyümeyi planlıyor.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

Paşaoğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşaoğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli Mustafa Yücel tarafından kuruldu.

Paşaloğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşaloğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Paşaloğlu ve Sami Karakoç ortaklığında kuruldu.

Paşalaroğlu İnşaat Nakliye Taşımacılık Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşalaroğlu İnşaat Nakliye Taşımacılık Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Yılmaz tarafından kuruldu.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Ağaoğlu varlıklarını satıp borçlarını azaltacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, aktiflerin yüzde 4-5'ini satarak borçlarını azaltacaklarını söyledi. Ağaoğlu, inşaat sektöründeki durgunluktan etkilenmediklerini ifade etti.

Ağaoğlu inşaat sektörünün en itibarlı firması seçildi!

Türkiye İtibar Endeksi 2017 Araştırması sonuçları açıklandı. Açıklamaya göre, İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aağaoğlu oldu.

Nurol GYO'nun acı günü! Yasemin Paşaoğlu vefat etti!

Nurol Holding A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi, Nurol İşletme ve Gayrimenkul Yönetim A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Paşaoğlu'nun eşi Yasemin Paşaoğlu vefat etti.

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

paşaoğlu inşaat sivas Haberi

paşaoğlu inşaat sivas

1993 yılında Sivas 4 Eylül Küçük Sanayi Sitesi’nde PVC kapı, pencere sistemleri imalatı ile sektöre giren Paşaoğlu İnşaat,yeni bayilikler ve kazançlarını yatırıma çevirerek her yıl yüzde 25 büyümeyi planlıyor.Hedeflerinin büyük olduğunu söyleyen Paşaoğlu İnşaat Şirket Müdürü Ertuğrul Akbulut, PVC kapı, pencere ve ısıcam imalatı yaptıklarını belirtti.


Bölgesinde tanınmış bir firma olduklarını ifade eden Akbulut, “Sivas’ta 3 teknik elemanımız ve toplamda 23 personelimiz ile hizmet vermekteyiz. PVC’de Starwin markası ile çalışıyoruz. Aynı zamanda laminant ve çelik kapı satışı yapıyoruz. PVC kapı, pencere, laminant, çelik kapıda günlük toptan ve perakende montajımız var. Sivas’ta PVC, kapı ve pencere sektöründe faaliyet gösteren 25 firmaya toptan ısıcam veriyoruz. Sivas ve ilçelerine, Tokat ve Amasya’ya ürün gönderiyoruz. Gaziantep ve Ankara’daki ana bayiliklerimizden kuru işlenmemiş 6 metre...