19 / 04 / 2024

PELİ DK Dekoratif Kapı

PELİ DK Dekoratif Kapı

PELİ DK Dekoratif Kapı, yeni üretmeye başladığı kapı ürünlerinin lansmanını 13- 16 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirdi.

Evinize şömine keyfi katın! Hem yazlık hem kışlık dekoratif Şömine ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 Bauhaus fiyat listesi…

Evinize şömine keyfi katmak için harekete geçin. Dlc 1500W ayaklı dekoratif şömine indirimde! Dlc 1500W Ayaklı Dekoratif Şömine ne kadara satılıyor? İşte şöminelerin 4 Şubat 2023 Bauhaus fiyat listesi…

Safran Dekoratif Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Safran Dekoratif Yapı Sistemleri Limited Şirketi Kağıthane'de Gökhan Korkulmaz tarafından kuruldu.

İtalyan Dekoratif Boya Limited Şirketi kuruldu!

İtalyan Dekoratif Boya Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Baranlıoğlu tarafından kuruldu.

Dk Tr Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dk Tr Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Kuş tarafından kuruldu.

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Doğuhan Kömür tarafından kuruldu.

Dounia Dk Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dounia Dk Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Dounıa Amatrz tarafından kuruldu.

Dekar DK Konut'un acı günü! İsmail Kemal Demiröz vefat etti! 

Dekar DK Konut iş ortağı Demiröz Ailesi'nin babası İsmail Kemal Demiröz, hayatını kaybetti. 

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Öndü ve Halil Bulut ortaklığında kuruldu.

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Dk Demirli İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dk Demirli İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kaya Demirli, İbrahim Demirli ve Mahmut Demirli ortaklığında kuruldu.

Ans Taş Group Dekoratif İnşaat Malzemeleri Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ans Taş Group Dekoratif İnşaat Malzemeleri Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Karımpourgharakheili ve Soroush Gandomi tarafından kuruldu.

Dk Elektrik Mekanik İnşaat Mühendislik İç Dış Ticaret Sanayi Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Dk Elektrik Mekanik İnşaat Mühendislik İç Dış Ticaret Sanayi Pazarlama Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Demirel tarafından kuruldu.

DK Bab İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DK Bab İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta  40 bin TL sermaye bedeli ile Bedirhan Dikmen tarafından kuruldu.

PELİ DK Dekoratif Kapı Haberi

PELİ DK Dekoratif Kapı

Parke sektöründe uzun yıllardır var olan Peli Parke ürün gamında yeni bir konsept açarak kapı üretimine başladı. Kendi ürünlerinin en önemli tamamlayıcısı olarak gördükleri kapıların üretiminin, kendi tasarım-kalite anlayışıyla gerçekleşmesi gerektiğine inanan Peli Parke, kapı üretimine de bu anlayışla karar vermiş oldu.


Kapı Koleksiyonu’nda 3 ayrı konsept yaratan Peli Parke farklı yaklaşımlara hitap ederken, ürünlerinin kombinasyon olasılığını da yükseltmeyi başardı. Koleksiyonda Doğu-Doğa–Doğallık konseptinin ön planda olduğu dekoratif kapılar, İskandinav Style, Dynamic Style , Prismatic Style adıyla tanıtıldı. Bu kapıların her birinin bir başka hikayesi var.


Adını İskandinavya kültüründen alan kapılar yaşam alanlarına sıcak, samimi bir ortam yaratırken, doğal yapısıyla sürekli yenilenen, yaşayan bir unsur gibi ortamda var olmayı başarıyorlar. Koleksiyon, yüzeyindeki görünümü dokunduğunuzda hissetmenize olanak sunuyor. Aynı zamanda parlak ve matlığı...