19 / 04 / 2024

Peli Parke Golden Serisi

Peli Parke Golden Serisi

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, Golden Serisi'yle çeşit yelpazesini genişletiyor.

Turanlar Grup parke üretiminde dünyaya açılacak!

Turanlar Grup, ‘Peli Parke’ markasıyla sektöründeki küresel firmaların arasına girmeyi amaçlıyor. Şirket 2017 yılını yaklaşık 750 milyon TL ciro ile kapatmaya hazırlanıyor.

Peli Parke Diyarbakır’da büyüyecek!

Peli Parke Diyarbakır’da bölge bayisini tanıttı. Radisson Blu Hotel’deki toplantıyı doğunun yıldızı Diyarbakır bayileri ile paylaştı.

Peli Parke ahşabın kapıyla dansını yarattı!

PELİ DK Dekoratif Kapı, yeni üretmeye başladığı kapı ürünlerinin lansmanını 13- 16 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirdi.

İZWOOD 2017'ye Fuara Peli Parke’de katıldı!

İzmir’de gerçekleşen İZWOOD 2017 Fuarı 8-12 Nisan tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlendi. Fuara Peli Parke’de katılım gösterdi.

Peli Parke, Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, yenilikçi ve pratik ürünleriyle Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu...

Peli Parke, Golden Serisi'yle çıtayı yükseltiyor!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, Golden Serisi'yle çeşit yelpazesini genişletiyor.

Peli Parke'ye Hannover'de büyük ilgi!

Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 14-17 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlendi. 60 ülkeden 1409 katılımcının bulunduğu fuarda Peli Parke, innovatif ürünlerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

Peli Parke’den eğitime destek!

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği proje ile daha önce Samsun ve Mersin’ de yapılan “Okullarda Yüzey Kaplama Yenilemesi” bu defa Erzurum ‘da gerçekleştirildi.

Turanlar Grup Peli Parke’nin yeni tırları yollarda!

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin Türkiye çapında açtığı tasarım yarışması sonucunda kazanan tasarım, Peli Parke’nin tırlarına uygulandı. Başlangıç olarak 10 tır üzerine uygulanan tasarım ile Peli Parken’ nin yeni tırları ön plana çıktı.

Peli Parke İstanbul Genel Merkez ofisini yeniledi!

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup bünyesindeki Peli Parke İstanbul Genel Merkez ofisini yeniledi.

Peli Parke eğitime destek veriyor!

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği projelerine devam ediyor.

Peli Parke ürünleri AB pazarına giriyor!

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, Avrupa Birliği üyesi ülkeler arasında malların serbest dolaşımını sağlamak amacıyla kullanılan “CE” işareti standart gerekliliklerini yerine getirdi.

Peli Parke üretim kapasitesini 22 milyon metrekareye yükseltti!

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, 2016 yılında üretim kapasitesini 12 milyon metrekareden 22 milyon metrekareye yükselterek üretime yatırım yapmaya devam ediyor.

Peli Parke Golden Serisi Haberi

Peli Parke Golden Serisi

Sektörün yenilikçi ve dinamik firması Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, Golden Serisi'yle çıtayı daha da yükseltiyor...


Doğal hayatı zarafetle zemine yayan Peli Parke, Golden Serisi'yle çeşit yelpazesini tatlı tatlı açıyor... Üzerinden mevsimler geçmiş, mis gibi bahar yağmurlarını içine çekmiş ahşap görüntüsüne sahip olan koleksiyon, döşendiği mekana ruhunu da katıyor.


Klasik kahverenginin yanı sıra beyaz, gri tonları ve antik çam renklerine sahip olan Golden Serisi'nin en önemli özelliği kolay döşenmesi ve kolay temizlenmesi, standart ölçüsü ve 4 tarafına açılmış mikro derz paneller sayesinde net görüntüyü size daha çok hissettiriyor. Koleksiyon banyo haricinde bütün iç mekanlarda...