16 / 04 / 2024

Performa Makina Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Performa Makina Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Performa Makina Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Abdulkadır Yıldırım, Gökhan Gündoğmuş ve Ömer Yıldırım ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fessa İnşaat Makina Otomotiv Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fessa İnşaat Makina Otomotiv Elektrik Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 700 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Özmen tarafından kuruldu.

Pry İnşaat Danışmanlık Otomotiv Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pry İnşaat Danışmanlık Otomotiv Makina Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Özmen tarafından kuruldu.

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Hsn Grup Gayrimenkul Kağıt Otomotiv Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hsn Grup Gayrimenkul Kağıt Otomotiv Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Delibaş tarafından kuruldu.

Stars Makina Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stars Makina Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Özkan tarafından kuruldu.

Cyz Makina Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cyz Makina Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Canan Yazıcı tarafından kuruldu.

Evba Grup İnşaat Makina Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evba Grup İnşaat Makina Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Diyar Avcı tarafından kuruldu.

Fıglıo İnşaat Hırdavat Otomotiv Makina Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fıglıo İnşaat Hırdavat Otomotiv Makina Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Oğul tarafından kuruldu.

Erham İnşaat Otomotiv Makina İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erham İnşaat Otomotiv Makina İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Erol Hamarat tarafından kuruldu.

Karatay Grup İnşaat Hırdavat Makina Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karatay Grup İnşaat Hırdavat Makina Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

Alensa İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alensa İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Alibey Erdoğan tarafından kuruldu.

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orhan Şimşek tarafından kuruldu.

Performa Makina Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Performa Makina Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede


Performa Makina Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Abdulkadır Yıldırım, Gökhan Gündoğmuş ve Ömer Yıldırım ortaklığında kuruldu. 


Performa Makina Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Tüm mekanik ve elektronik cihazların test ve analizi onarımı alım satımı ve kiralanması. Tüm mekanik ve elektronik cihazların imalatı ithalatı ve ihracatı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Performa Makina Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Bahçelievler Mah.Adnan Kahveci Blv.No.40/2...