25 / 04 / 2024

Periyodik Kontrol Yönetmeliği

Periyodik Kontrol Yönetmeliği

Kentsel dönüşüm çalışmalarına odaklanan Boss Asansör, bu yıl yüzde 20 büyüme hedefliyor. 2015'te yüzde 8 büyüme hedeflerini aştıklarını bildiren Abdurrahman Aksöz, bu yılın ilk çeyreği verilerine bakarak, yıl sonu hedeflerini yakalayacaklarını öngördükler

Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliğinde Değişiklik!

Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31699 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü 31371 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi Tebliğde Değişiklik Yapılması Hakkında Tebliğ!

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi Ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılması Hakkında Tebliğ Resmi Gazete'nin dünkü mükerrer sayısında yayımlandı.... 

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği'nde değişiklik yapılmasına dair tebliğ!

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği kapsamında yapılacak tasarım gözetimi ve kontrolü hizmetlerine dair tebliğde değişiklik yapılmasına dair tebliğ, bugünkü 30652 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi....

Taşkın ve Rüsubat Kontrolü Yönetmeliği!

Devlet Su İşleriGenel Müdürlüğü imzalı "Taşkın ve Rüsubat Kontrolü Yönetmeliği" bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Asansör periyodik kontrol yönetmeliği 2018!

Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte asansör periyodik kontrol yönetmeliği 2018..

Yıkım İşlemleri ile Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği Taslağı!

inşaat ve yıkıntı atıklarının çevre ve insan sağlığına ve güvenliğine zarar vermeyecek şekilde yönetimine ve kontrolüne ilişkin çalışmaların veriminin ve etkinliğinin arttırılmasını sağlamak için “Yıkım İşlemleri ile Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği Taslağı” hazır

Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği Taslağı ile İlgili Toplantı Gerçekleştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından revizyon çalışması başlatılan Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Periyodik asansör bakımlarından bina yöneticileri sorumlu!

ThyssenKrupp Asansör Türkiye Genel Müdürü Turgay Şarlı, Asansör İşletme, Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliği’nin yürürlüğe girmesinin sektör adına büyük bir gelişme olduğunu belirtti.

Asansör yönetmeliği 2015 tam metni!

Asansör işletme bakım ve periyodik kontrol yönetmeliği, 24 Haziran 2015 tarihinde 29396 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik asansörlerin kullanım talimatlarını düzenliyor. İşte asansör yönetmeliği 2015 tam metni..

Asansör İşletme Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliği!

Asansör İşletme Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliği 24 Haziran Çarşamba Günü 29396 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Asansör İşletme Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliği kapsamında işletilmesi, bakımı ve yıllık kontrolleri için kararlar açıklandı.

Silivri Belediyesi'nden Hafriyat Yönetmeliği semineri!

Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda Hafriyat Toprağı ve İnşaat Yıkıntı Atıkları Kontrolü Yönetmeliği konusunda seminer düzenlendi, Çevre Koruma ve Kontrol Birim Sorumlusu İbrahim Sevim ve Zabıta Müdürü Selçuk Efe yönetmelik hakkında bilgiler verdi.

Periyodik Kontrol Yönetmeliği Haberi

Periyodik Kontrol Yönetmeliği

İnşaat sektöründe, dikey yapılaşmanın ivme kazandığını ifade eden Abdurrahman Aksöz, daha çok butik projelerde özel üretim yaptıklarına değindi. Müşteri memnuniyetine öncelik tanıdıklarını anlatan Aksöz, "Ar-Ge çalışmaları ile daha neler yapabiliriz düşüncesi ile hareket ederek, kalite sistemlerinin öngördüğü şekilde hızlı ve zamanında hizmet vermeyi amaçlıyoruz" dedi. 


"Yönetmelikle, asansör bakımına standart getirildi"

 Yurt genelinde hizmet verdiklerini anlatan Abdurrahman Aksöz, kurulumunu yaptıkları asansörlere düzenli periyotlarda bakım yaptıklarını söyledi. Aksöz, 24 Haziran 2014 tarihinde yayımlanan Asansör İşletme, Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliği'yle asansör bakımına belli bir standart getirildiğini ifade etti. Yönetmeliğin, bina sorumlularına ayda bir kez asansör bakımını yaptırma zorunluluğu getirdiğini vurgulayan Aksöz, "Asansörü monte eden veya onun yetkili servisinin de periyodik kontrolü yılda bir kez, A Tipi muayene kuruluşlarına yaptırmaları zorunlu hale geldi" diye...