19 / 04 / 2024

polimeks Tasigo Hotels Resorts açılış

polimeks Tasigo Hotels Resorts açılış

Polimeks'in, yeni zincir otel markası Tasigo Hotels Resorts'un ilk halkası olan Tasigo Hotels Eskişehir Bademlik Termal, toplantı oteli konseptiyle de hizmet verecek.

Eskişehir Tasigo Hotels Resorts açıldı!

Polimeks'in, yeni zincir otel markası Tasigo Hotels Resorts'un ilk halkası olan Tasigo Hotels Eskişehir Bademlik Termal, toplantı oteli konseptiyle de hizmet verecek.

Eskişehir Tasigo Hotels and Resorts hizmete açılıyor!

Türkiye’nin en büyük uluslararası müteahhitlik şirketlerinden Polimeks, iki sene önce Eskişehir Bademlik’te inşa ettiği termal otel ve Spa merkezinin işletmesini devralarak TASİGO Hotels & Resorts markasıyla hizmete açmaya hazırlanıyor.

Choice Hotels'ten Türkiye'ye butik otel yatırımı!

CHOICE Hotels International, üst segment markası Ascend Hotel Collection’ı Türkiye’ye getiriyor.

Choice Hotels, Türkiye'de 3 yeni otel açacak!

Choice Hotels, 2014 yılında Clarion markasıyla girdiği Türkiye piyasasında Ascend Hotel Collection markasıyla Alaçatı, Cunda ve Bodrum’da üç yeni otel açacak.

Polimeks Eskişehir'e müze inşa edecek!

Eskişehir'e önemli yatırımlar yapan Polimeks şimdi de müze kuruyor. 10 milyon dolara mâl olacak müzenin 2017 yılının sonunda açılması planlanıyor.

Polimeks İnşaat'ın acı günü! Fadimet Gözener vefat etti!

Polimeks İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Gözener'in annesi Fadimet Gözener vefat etti.

Kaya Hotels'den İran'a otel yatırımı!

Kaya Hotels, İran'ın ilk uluslararası otelini geçtiğimiz günlerde Tebriz'de açtı. Kaya Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Kaya, Meşhed ve İsfahan'ı da mercekleri altına aldıklarını söylüyor.

Beyoğlu Melek Hotels Pera açılışa hazırlanıyor!

Mehmet Ulusoy, Marmaris'te açtığı Melek Hotels zincirinin üçüncü halkasını Beyoğlu'nda faaliyete geçiriyor. Ulusoy'un Melek Hotels Pera adıyla yeni bir butik oteli hazırlamakta olduğu belirtiliyor.

Titanic Hotels'den Belek'e yeni golf oteli!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, " Belek’te golf temalı otel projemiz var. Üst segment golf hedef kitlesine hitap edecek yeni golf oteli projemiz için çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Rixos Hotels'ten Düşük Proteinli Hotel Projesi!

10 ülkede 27 oteli ile hizmet veren Rixos Hotels, 1 Haziran 2016 Ulusal Fenilketonüri (PKU) Farkındalık Günü’nde, Rixos Sungate’te uygulamaya başlayacağı ‘Düşük Proteinli Beslenme Hotel Konsepti Projesi’ni tanıttı.

Endless Hotels Group'tan Şişli ve Taksim'e 3 otel!

Endless Hotels Group'un bugün İstanbul Taksim'de 3 oteli bulunuyor. Grubun Şişli ve Taksim bölgelerinde inşaat halinde 3 oteli daha var. Bunlardan birisi ise sanat konseptli olacak.

Choice Hotels International, Ortadoğu'da 25 otel açacak!

Choice Hotels International, Equinox Ventures Ltd. ile imzaladığı anlaşma ile 2021’e kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da Clarion, Comfort ve Quality markalarıyla 25 otel açacak.

Titanic Hotels Bodrum açıldı!

Türkiye’nin en seçkin otel zincirlerinden Titanic Hotels, Bodrum’un en güzel koylarından Güvercinlik’te, Pina Yarım Ada’sından Cennet Koyu’nu seyreden çok özel bir konumda misafirlerini ağırlamak üzere yeni oteli Titanic Deluxe Bodrum’un kapılarını açtı

polimeks Tasigo Hotels Resorts açılış Haberi

polimeks Tasigo Hotels Resorts açılış

Polimeks'in, yeni zincir otel markası Tasigo Hotels Resorts'un ilk halkası olan Tasigo Hotels Eskişehir Bademlik Termal, toplantı oteli konseptiyle de hizmet verecek.

Polimeks, 2014 yılında Eskişehir Bademlik'te inşa ettiği termal otel ve spa merkezinin işletmesini üstlenerek, Tasigo Hotels Resorts markası ile aralık ayından itibaren hizmet vermeye başladı.


Bugüne dek yurtiçi ve yurtdıyında aralarında otellerin de çok sayıda projeyi hayata geçiren Polimeks'in, yeni zincir otel markası Tasigo Hotels Resorts'un ilk halkası olan Tasigo Hotels Eskişehir Bademlik Termal, toplantı oteli konseptiyle de hizmet verecek.


Eskişehir'in turizm potansiyelinin en üst seviyeye çıkarılmasında önemli bir paya sahip olan otelin işletmesini Rixos'tan devraldıkları için heyecanlı olduğunu ifade eden Polimeks İnşaat Taahhüt ve San. Tic. AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, şu bilgileri verdi:


"Eskişehir Bademlik, termal değeri yeterince...