19 / 04 / 2024

Polsan Turkuaz Evleri Ankara

Polsan Turkuaz Evleri Ankara

Kira öder gibi ev sahibi olunabilen Polsan Turkuaz Evleri Ankara projesinde 10 bin lira peşinatla, 650 TL taksitle ev almak mümkün...

Bodrum Turkuaz Evleri fiyatları!

Bodrum Turkuaz Evleri fiyatları minimum 195 bin TL'den başlıyor. Bodrum Altın İnşaat imzası taşıyan Turkuaz Evleri projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak...

Bodrum Altın İnşaat Turkuaz Evleri fiyat!

Bodrum Altın İnşaat imzası taşıyan Mumcular Turkuaz Evleri 30 adet daireden meydana geliyor. Bodrum Altın İnşaat Turkuaz Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ Ankara Turkuaz Evleri başvuru tarihleri yaron başlıyor. Toplamda 7 adet daire engelli vatandaşlara özel satışa çıkarılıyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Engelli Evleri başvurusu!

TOKİ Ankara Turkuaz Engelli Evleri başvurusu 27 Temmuz Çarşamba günü başlıyor. Projede yüzde 40 engellilere özel 7 adet konut satışta.

Liva Turkuaz Evleri'nde 25 bin TL indirim fırsatı!

Liva Turkuaz Evleri'nde Ramazana özel 25 bin TL indirim fırsatı sunuluyor. Sinpaş Yapı'nın projesi Liva Turkuaz projesinde peşin alımlara ekstra yüzde 20 indirim yapılıyor...

Humeyra İnşaat ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Humeyra İnşaat ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi, M.Faroogh Eshaghı Gheshmı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Ayçiçeği Sokak Turkuaz Evleri'nde kuruldu.

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri başvuruları 2015!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan daireler satışa çıkarılıyor. Projede 16 bin 819 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri başvuruları 2015 detayları...

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri satılık!

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 168 bin 190 TL'den başlıyor. Son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 630,71 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi Evleri!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi Evleri fiyatları 168 bin 190 TL'den başlıyor. Toplamda 6 adet dairenin açık satış yöntemiyle satıldığı projede 240 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi Evleri başvuruları!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi Evleri başvuruları için son gün 31 Aralık 2015. Yüzde 15 peşinatta, kalan kısmın 120 ay vadelendirildiği projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi Evleri başvuru dönemi!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi Evleri başvuru dönemi 15 Ekim 2015 tarihinde başlayacak. Yüzde 15 peşinatta kalan bedel için 120 ay vade imkanı sağlanan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuru detayları!

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri fiyatları 168 bin 190 TL'den başlıyor. Projede yüzde 15 peşinatta, kalan kısım için 120 ay vade uygulanıyor. İşte TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuru detayları...

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Turkuaz Vadisi'nde bulunan 6 konut satışa çıkarılıyor. Peki, Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

Polsan Turkuaz Evleri Ankara Haberi

Polsan Turkuaz Evleri Ankara

Toki Turkuaz Polsan Evleri Ankaralıları kirada oturmak yerine daha uygun şartlarda ev sahibi yapıyor. Daire sahibi olmak isteyenlerin hem yatırım hem de oturum amaçlı tüm beklentilerini karşılıyor.


Line Ltd. Şti.'nin Ankara’da yaptığı araştırmaya göre ortalama kira bedellerinin

450 TL ile 500 TL arasında olduğu tespit edilmiştir. Toki Turkuaz Polsan Evleri

10 bin peşin 650 TL taksitle kira öder gibi ev sahibi yapmaktadır.

Son 30 dairenin kaldığı Ankara Eskişehir yolu 29.km'de satılan Turkuaz Polsan 

Evleri’nin tamamı oturuma hazır olup peşin ödeme yapmak isteyenlere ise yüzde 30'a varan indirim uygulanıyor.

TOKİ sağlamlığı ve güvencesi ile deprem yönetmeliğine uygun, tünel beton kalıp sistemi ile inşa edilmiş olan konutlarda mantolama ve ısı yalıtımı mevcut.

Yeşil alanları, çocuk oyun sahaları, otoparkları, çardakları ve insanın huzur bulacağı imar uygulamaları ile yatırım merkezi...