28 / 03 / 2024

pusula inşaat Rüya Prestij evleri

pusula inşaat Rüya Prestij evleri

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta konumlandırılan ve 258 konut, 17 ticari üniteden meydana gelen Rüya Prestij Evleri'nde yüzde 30 peşinatla 40 ay vade imkanı sunuluyor...

Rüya Prestij Evleri'nde 66 bin 500 liraya!

Rüya Prestij projesi 258 konut, 17 ticari üniteden meydana geliyor. Pusula İnşaat imzası taşıyan proje 8 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor. Rüya Prestijde'de yer alan konut tipleri 1+0 ,1+1, ve 2+1 olarak tasarlandı...

Rüya Prestij Residence'da 2+1'ler 150 bin TL!

Beylikdüzünde 8043 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Rüya Prestij projesi 258 konut, 17 ticari üniteden meydana geliyor. Pusula İnşaat imzası taşıyan proje 8 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor...

Rüya Prestij Projesi'nde son indirim günleri 1+1'ler 104 bin TL!

Kampanyada 15 daire için nakit ödemede % 15 e varan indirimlerin sunulduğu projede, bu fiyata daireler neredeyse kalmadı. Rüya Prestij Projesi'nde 1 oda 1 salon daireler 104 bin TL'den satışa sunuluyor...

Pusula İnşaat Rüya Prestij'de 49 bin 950 liraya 1+0!

Teslim tarihi Ağustos 2015 olarak belirlenen Rüya Prestij projesi, Pusula İnşaat tarafından hızla hayata geçiriliyor. Rüya Prestij'de yer alan 1+0 konutların fiyatları 49 bin 950 liradan başlangıç gösteriyor...

İnşaat malzemelerindeki artış iflasa neden oluyor!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği (KAMİAD) Başkan Vekili Nedim Şimşek, son zamanlarda inşaat malzemelerinde yaşanan zamların müteahhitleri iflasa sürüklediğini ifade etti.

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Kılıç ve Nazmi Erol ortaklığında kuruldu.

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Adalı Proje İnşaat Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Adalı Proje İnşaat Ürünleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yıldızlı tarafından kuruldu.

She Otomotiv İnşaat Madeni Yağ Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

She Otomotiv İnşaat Madeni Yağ Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Esmer tarafından kuruldu.

Müteahhitlerden inşaat malzemesi üreticilerine fiyat çağrısı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, dövizde meydana gelen düşüşün inşaat ürünlerine yansıması konusunda üreticilere çağrıda bulundu.

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova!

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Bornova detayları...

Ekber28 İnşaat Ürünleri Temizlik Ve Bilgisayar Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ekber28 İnşaat Ürünleri Temizlik Ve Bilgisayar Sanayi Limited Şirketi Ataşehir’de  350  bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekber Yalçın tarafından kuruldu.

İnşaat malzemelerinde 'zam' krizi!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonları (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat malzemelerinde yaşanan artışların Rekabet Kurulu tarafından incelenmesi gerektiğinden bahsetti.

İnşaat maliyetlerine pandemi etkisi!

İnşaat maliyet endeksi verilerine bakıldığında, 2021 yılı mart ayında bir önceki yılın aynı ayına kıyasla yüzde 31,97 artış gösterdi. Endekste yaşanan artış ile inşaat malzemelerinde yaşanan yükseliş etkili oldu.

ABD'de 2020 Kasım-Aralık döneminde inşaat ürünleri satışı yüzde 19 arttı!

ABD'de kasım-aralık aylarını kapsayan ve "Tatil Sezonu" olarak adlandırılan dönemde perakende satışlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen yüzde 8,3 artışla 789,4 milyar dolara yükseldi. Aynı zamanda, 2020 Kasım Aralık döneminde inşaat malzemesi satışı yüzde 19 arttı.

Samsun Bafra Bölge Hastanesi inşaatı çürümeye terk edildi!

Samsun’un Bafra ilçesinde 1997'de yöre halkının bağışlarıyla kaba inşaatı yapılan Bafra Bölge Hastanesi çürümeye terk edildi.

Peru Devlet Başkanı Martin Vizcarra'ya inşaat rüşveti soruşturması!

Peru Kongresi, ilk azil soruşturmasından sadece 51 gün sonra Devlet Başkanı Martin Vizcarra'yı görevden alma sürecini yeniden başlattı. Vizcarra 2011-2014 arasında Moquegua eyaletinin valisi olarak görev yaparken bir inşaat şirketinden 670 bin dolar rüşvet almakla suçlanıyor.

pusula inşaat Rüya Prestij evleri Haberi

pusula inşaat Rüya Prestij evleri

Esenyurt - Beylikdüzü bölgesinde 8043 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Rüya Prestij projesi 258 konut, 17 ticari üniteden meydana geliyor. Pusula İnşaat imzası taşıyan proje 8 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor. Rüya Prestij de yer alan konut tipleri 1+0 ,1+1, ve 2+1 olarak tasarlandı.


Projede, yüzde 30 peşinatla 40 ay vade imkanı suluyor.


Firma, inşaat sahalarından her hafta çekilen resimlerle, projelerin son durumunu güncelleyerek müşterileriyle paylaşıyor. Rüya Prestijde gelinen son noktayı görmek isteyen daire sahipleri,  www.ruyaprestij.com sitesinden şantiye görüntülerini gezinerek, dairelerinin gidişatını gönül rahatlığıyla takip edebiliyorlar.


SATIŞ OFİSİ 

Cumhuriyet Mah. Cumhuriyet Cad. Bulvar Evleri Çarşısı No:13 

Dükkan No: 11 Esenyurt / İstanbul


0212 854 11 04 

0530 100 15 70 –...