16 / 04 / 2024

quasar istanbul son durum

quasar istanbul son durum

Şişli'de inşa edilen Quasar İstanbul’da yaşam başladı. Quasar İstanbul, yatırımcısına yüksek kazanç sağlarken, sunduğu lüks anlayışıyla da sakinlerine en konforlu yaşamı sunuyor.

Emlak Konut'tan Quasar açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Eski Likör Fabrika arazisi projesi hakkında bugün basında çıkan haberlere daire açıklama geldi...

Suudiler, Quasar İstanbul'a yoğun ilgi gösteriyor!

Quasar İstanbul projesinde yapılan satışların yarısından fazlasının yabancılara yapıldığını açıklayan Viatrans-Meydanbey Ortak Girişim İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, Fairmont'un işleteceği 64 rezisansa Suudilerin talip olduğunu söyledi.

Mecidiyeköy Quasar İstanbul'un havadan yeni videosu!

Quasar İstanbul projesi 18 Mart 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı oldu!

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı olmayı başardı. Borsada hâlâ çok ucuz hisseler olduğunu ifade eden Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, yabancı yatırımcının da dönmesiyle endekste artışın devam edeceğini söyledi.

İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu: Megakent sıralamada 95 sıra yükseldi!

ECA International'ın kentleri hayat pahalılığına göre sıraladığı Hayat Pahalılığı Raporu'na göre, İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu. İşte ayrıntılar...

Quasar İstanbul’da yüzde 15 peşinat ve yüzde 0.79 faiz fırsatı!

İş Portföy, İş Portföy Quasar GYF kapsamında Quasar İstanbul’daki projesine özel büyük bir fırsat sunuyor. Quasar İstanbul’da, satış fiyatları üzerinden yüzde 15 peşin indirimine ek olarak aylık yüzde 0,79 faiz oranı ile 120 ay kredi fırsatı sunuluyor...

İş Portföy, Quasar İstanbul'daki 196 gayrimenkulü satacak!

İş Portföy, İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofisleriyle kusursuz bir hayata davet ediyor.

İş Portföy'ün Quasar İstanbul basın toplantısı 15 Ekim'de!

İş Portföy güvencesi ile İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul'un basın toplantısı 15 Ekim'de yapılacak...

Seda Sayan Quasar İstanbul'da lüks daire kiraladı!

Seda Sayan, İstanbul’da birçok gayrimenkulü olmasına rağmen kiracılığı tercih etti.Sanatçı, Mecidiyeköy’deki Quasar İstanbul’da süper lüks bir daire kiraladı. 

Quasar İstanbul tesis yönetimi için Atalian ile anlaştı!

Quasar İstanbul’un tesis yönetimi kapsamında tüm teknik ve temizlik hizmetleri, 2013 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak. İki firma arasında anlaşma sağlandı.

Tema İstanbul son durum!

Satışların devam ettiği Tema İstanbul'da son 50 daire kapsamında çeşitli fırsatlar sunuluyor. Peki Tema İstanbul son durum ne?

Piyalepaşa İstanbul son fiyat listesi 2017!

Piyalepaşa İstanbul son fiyat listesi 2017 kapsamında 793 bin TL'den başlıyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017 kapsamında projede dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin dolardan başlıyor. Projede 13 bin dolar kira getiri garantisi bulunuyor...

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Fulya Quasar İstanbul fiyat listesi 2017!

Quasar İstanbul projesinde metrekare birim fiyatları 8 bin dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor. Projede daire teslimleri hemen yapılıyor...

Quasar İstanbul'da 13 bin dolar kira getirisi!

Quasar İstanbul'da 13 bin dolar kira getirisi sağlanıyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da metrekare birim fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

quasar istanbul son durum Haberi

quasar istanbul son durum

İstanbul’un yatırım değeri en yüksek bölgelerinden olan Şişli’de yükselen ‘Quasar İstanbul’da yaşam başladı. Lokasyonu ve özellikleriyle yatırımcılara yüksek standartlar sunan ‘Quasar İstanbul’  İsviçre’nin mükemmellik anlayışını tüm detaylarda yansıtıyor.

2016 yılında iskanı alınan ve yaşamı en iyi hale getirme felsefesi  ile  hayata geçirilen ‘Quasar İstanbul’, içinde barındırdığı Fairmont Otel , Quasar  ve Fairmont rezidanslar , Fairmont tarafından yönetilecek olan A+ Executive ofisler , home ofisler , ünlü yeme içme markalarından oluşan mağazaları ile proje sakinlerince kullanılmaya başlandı.

Türkiye ekonomisine güvenen,projenin ve yer aldığı lokasyonun gücüne inanan yüzde 100 İsviçre sermayeli yatırım fonu Viatrans dünyadaki ilk rezidans projesini  Türkiye’de gerçekleştirdi .

‘Quasar İstanbul’da  1+1’den 3+1’e kadar değişen 257 adet konut, 52 adet ofis ve 17 adet ticari ünite bulunuyor.

Quasar İstanbul, Türkiye’de ilk kez açılan,...