19 / 04 / 2024

Ravena Duvar Kağıtları 360

Ravena Duvar Kağıtları 360

Ravena Duvar Kağıtları’nın ikinci koleksiyonu 360° ’ın tasarımlarına yön veren felsefe; yaşamınızın en özel alanlarını çevreleyen duvarları yaşayan, duyguları etkileyen, enerjileri ve hikayeleri ile sizi yansıtan yüzeyler haline dönüştürebilmek.

35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda şok gelişme! Kolon kesilmiş, malzeme yetersiz, perde duvar eksik, kaçak kat...

Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma kapsamında, binanın kolonlarında eksiklikler, malzeme yetersizliği, perde duvarın olmadığı ve kaçak kat tespit edildi.

Migros'ta 6'lı kağıt havlu ve 24'lü tuvalet kağıtlarında yüzde 50 indirim! Yetişen hemen alacak!

Migros yüzde 50 indirimli ürünlerinin listesini yayımladı. Bu kapsamda Migros'ta 6'lı kağıt havlu ve 24'lü tuvalet kağıtlarında yüzde 50 indirim! Yetişen hemen alacak.

A101'den tuvalet kağıdına dev indirim: 8'li tuvalet kağıdı 39 TL'ye, 12'li tuvalet kağıdı 59 TL'ye düştü

Bomba bir indirim haberi, tuvalet kağıtları için geldi. Birçok tuvalet kağıdının satış fiyatları şimdi rekor düşüş yaşadı. Bu indirim fırsatlarından yararlanmak isteyenler hızlı davranmalı...

Yüzde 40 dev indirim başladı! Zam gelmeden hemen alın! Selpak 8'li tuvalet kağıdı 30TL'ye düştü!

Migros Tuvalet Kağıtlarında yüzde 40 indirim kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında 18 adet ürün indirimli fiyatlarla satışa çıkarıldı. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima ne kadar, kaç TL oldu? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi

Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima fiyatı araştırılmaya devam ediyor. Peki Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima ne kadar, kaç TL oldu? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Hangi araç sahibi kaç TL Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeyecek? MTV 2023 kaç lira oldu? Araçlara göre hesaplandı!

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) oranlarında güncellemeye gidildi ve 2023 yılı sonuna kadar yeni tescil edilecek araçlar ile mevcut trafiğe kayıtlı araçlar için katına yükseltildi. Peki hangi araç sahibi kaç TL Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeyecek? MTV 2023 kaç lira oldu? Araçlara göre hesaplandı!

Bu indirim unutulmayacak! Migros'ta tuvalet kağıdına büyük indirim yapıldı! 

Pandemiden sonra bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de meydana gelen zamlı dönemlerin ardından indirim haberleri art arda gelmeye başladı. İndirime uğrayan ürünlerden birisi de tuvalet kağıtları. İşte Migros'un uyguladığı indirimin detayları.

Carrefour'dan tuvalet kağıdına çılgın indirim! Bu fiyatı gören gözlerine inanamadı

Pandemi döneminden beri bir çok ürüne zam gelmeye devam ediyor. Bu ürünlerden birisi de tuvalet kağıtları. Tuvalet kağıdında arka arkaya gelen zamların neticesinde müjdeli haber Carrefour'dan geldi. Tuvalet kağıdının satış fiyatını 44 TL'ye kadar düşürdü. İşte merak edilen tüm detaylar.

Migros Mayıs ayını yine kampanya ile bitiriyor! 12'li tuvalet kağıdı 43 TL'ye düştü 

Tuvalet kağıtlarında uygulanan arka arkaya zamlardan sonra bomba indirim Migros'tan geldi. Tuvalet kağıdına gelen indirime rağbet hayli büyük oldu. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Tuvalet kağıtlarında büyük indirim; Carrefour'da kağıt ürünlerinde süper fiyatlar

Carrefour'da kağıt ürünlerinde fiyatlar düştü. Tuvalet kağıdında yüzde 20'ye varan indirim oldu. İşte Carrefour tuvalet kağıdı fiyatları...

YSK açıkladı! Seçmen kağıtları ile ilgili yeni karar!

Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci turu için seçmen kağıtlarına yönelik yeni karar alındı. İşte detaylar!

Raflar boşalmadan acele edin! Migros'ta tuvalet kağıdı 24 TL'ye düştü

Marketlerdeki bir çok ürünün fiyatında artış yaşanırken devamlı olarak indirim kovalayan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Tuvalet kağıtlarına gelen indirim ile baraber vatandaş markete akın etti.

Carrefour'da tuvalet kağıdı fiyatları dip yaptı!  Tuvalet Kağıdı fiyatları 24 TL'ye düştü

Carrefour'un indirimleri yeniden gündeme geldi. teknoloji ürünlerinden sonra tuvalet kağıtlarına da indirim yapan Carrefour'da Tuvalet kağıdının satış fiyatı 24 TL'ye kadar düştü Kampanyanın detayları haberimizde.

Ravena Duvar Kağıtları 360 Haberi

Ravena Duvar Kağıtları 360

Yaratıcı tasarımları ve geniş renk paleti ile oluşturduğu duvar kağıtlarıyla dekorasyon sektörüne güçlü bir giriş yapan Ravena Duvar Kağıtları ilk koleksiyonu Mysia’nın hemen ardından ikinci koleksiyonu 360° ’ı sektör takipçilerine lanse etti.


Ravena Duvar Kağıtları’nın ikinci koleksiyonu 360° ’ın temelini oluşturan felsefe; koleksiyonda yer alan desen ve dokularla yaşadığınız mekanlarda benzersiz ve şık bir atmosfer yaratırken aynı zamanda enerjinize ve duygularınıza yön verebilmek. 360° da yer alan ürünler pek çok duyguyu yansıtıyor; her alana uyum sağlayan soft renklerden oluşan düz dokular 'huzuru', salonlarınıza gösterişli bir ambiyans katacak damask desenler 'asaleti', hayatı yansıtan desen ve fark yaratan renk seçenekleri ile hem modern hem klasik odalara uyum sağlayan tasarımlar ‘nefes kesen heyecanı’, tüm iç mekanlara zahmetsizce uygulanabilecek taş desenler doğanın ‘sükunet ve...