20 / 04 / 2024

Ravena duvar kağıtları

Ravena duvar kağıtları

Alman RASCH markası ve HANNAHOME birlikteliği ile kurulan RAVENA duvar kağıtlarının lansmanı gerçekleştirdi.

Ravena Duvar Kağıtları ile duvarlarınızı 360° saran enerji!

Ravena Duvar Kağıtları’nın ikinci koleksiyonu 360° ’ın tasarımlarına yön veren felsefe; yaşamınızın en özel alanlarını çevreleyen duvarları yaşayan, duyguları etkileyen, enerjileri ve hikayeleri ile sizi yansıtan yüzeyler haline dönüştürebilmek.

Ravena Duvar Kağıtları ile duvarlara sanatsal dokunuşlar!

Ravena Duvar Kağıtları; güneş ışığına dayanıklı olması, temizlenebilmesi ve kolay uygulanabilmesiyle dikkat çekiyor.

Ravena duvar kağıtlarının lansmanı gerçekleştirdi!

Alman RASCH markası ve HANNAHOME birlikteliği ile kurulan RAVENA duvar kağıtlarının lansmanı gerçekleştirdi.

Ankara'daki tarihi Zeynel Abidin Camii'nın duvarı yıkıldı!

2005'te restore edilen Ankara Hamamarkası'ndaki 400 yıllık tarihî Zeynel Abidin Camii'nin duvarı çöktü. Ankara'nın eski yerleşim yerlerinden Altındağ Hamamarkası semtindeki tarihi Zeynel Abidin Camii 4 ayda restore edilmişti.

Şanlıurfa Belediyesi'nden mimariye uygun istinat duvarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe Mahallesi’nde yürüttüğü yol genişletme çalışmalarının ardından bölgeye estetik bir görünüme kazandırmak için yol boyunca Şanlıurfa'nın mimarisine uygun istinat duvarı inşa ediyor.

İzmir Aliağa Camii'nin istinat duvarı yeniden yapılıyor!

İZMİR’de Hisar Camii’nin ardından en eski cami olarak bilinen 350 yıllık Aliağa Camii’nin restorasyonunu Vakıflar Bölge Müdürlüğü üstlenirken Konak Belediyesi’de tarihi yapıyı koruyan 40 metrelik istinat duvarını yeniden yapıyor.

Duvar kağıdı ithalatında tarife kontenjanı 347 tonu geçmeyecek!

Duvar kağıdı ve benzeri duvar kaplamaları ithalatında, her bir ülke veya gümrük bölgesi menşeli eşya için bir dönemde verilecek tarife kontenjanı 347 tonu geçmeyecek.

Kağıthane’de istinat duvarı yıkıldı!

Kağıthane’de bir apartman inşaatında temeline açılan istinat duvarı çöktü. Çökme sonucu toprak kayması meydana gelirken, güvenlik nedeniyle iki bina tahliye edildi.

Kağıthane’de istinat duvarı çöktü!

Kağıthane’de bir apartman inşaatında temeline açılan istinat duvarı çöktü. Çökme sonucu toprak kayması meydana gelirken, güvenlik nedeniyle iki bina tahliye edildi.

Adana'da TCDD'nin yaptığı ihata duvarı açık kaldı!

Adana'da yüzlerce öğrencinin ölüm tehlikesini altında tren hattından geçerek okuluna gitmesini engellemek için TCDD 6. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ihata duvarı açık kaldı.

Anadolu Hisarı'nda istinat duvarı yıkıldı!

İstanbul Beykoz'da bin 328 konutta yaklaşık 5 bin kişinin yaşadığı Göksu Evleri ile komşu Tepe Sitesi’ni ayıran “İstinat duvarı” çöktü.

İşte birbirinden güzel desenli duvar kağıdı modelleri!

Duvar kağıdının eski moda olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Evlerinizin şıklığı ve modern görünmesi amaçlı birbirinden farklı güzel duvar kağıdı modelleri...

Libya'dan Tunus'a duvar inşaatı tepkisi!

Libya'daki Milli Genel Kongre'ye bağlı Devrimciler Yüksek Konseyi, Tunus yönetiminin Libya sınırında duvar inşa etmesine tepki gösterdi. Tunus yönetimi, Libya sınırında 186 kilometre uzunluğunda duvar inşasına başlandığını duyurmuştu.

Ravena duvar kağıtları Haberi

Ravena duvar kağıtları

Alman RASCH markası ve HANNAHOME birlikteliği ile kurulan RAVENA markası açılış lansmanını ve ilk koleksiyonu ‘Mysia’ nın tanıtımını gerçekleştirdi. Avrupa’nın duvar kâğıdında trendleri belirleyen Alman Rasch markası ile kısa zamanda Türkiye’nin en büyük duvar kagıdı distribütörü olmayı basarmış HannaHome markası birlikteliği ve Barakat Grup’un destekleri ile kurulan Ravena’nın lansman kokteyli 30 Mart 2017 Perşembe akşamı Nişantaşı-Sofa Hotel’de gerçekleşti.


Ravena fabrikasının bulunduğu Bandırma ve çevresinin antik çağdaki ismini alan ilk koleksiyonları ‘Mysia’ nın tanıtıldığı ve bu koleksiyona ait duvar kağıtlarının tuvaller üzerinde sergilendiği geceye ve koleksiyona ilgi yoğundu.


Lansmanda açılış konuşmasını yapan Ravena’nın Kurucu Ortak ve Genel Müdürü Oğuzhan Özden konuşmasına; 2009 yılından bu yana HannaHome markasının Amerika’dan Almanya’ya, Kore’den İtalya’ya uzanan pek çok seçkin markayı da bünyesine katarak kısa zamanda Türkiye’nin...