19 / 04 / 2024

RE-PIE Portföy arsa-arazi fonu Emre Çamlıbel

RE-PIE Portföy arsa-arazi fonu Emre Çamlıbel

Türkiye'nin ilk AVM fonlarını kuran RE-PIE Portföy, şimdi de ilk arsa-arazi fon payını satışa hazırlamış oldu.

Esenler'de arsa ve Çekmeköy'de arazi satılıyor! İstanbullular dikkat! 

Esenler ve Çekmeköy Belediyeleri gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor. Bu kapsamda, Esenler'de akaryakıt istasyonu, Çekmeköy'de arazi satılıyor. İşte o ihaleler ile ilgili merak edilenler...

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Dikili Belediyesi'nden büyük fırsat: Arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı'nda yer alan 22 adet arsa, arazi ve zeytinliği satışa çıkardı. Arsa, arazi ve zeytinliklerin satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Liva Arsa Arazi Gayrimenkul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liva Arsa Arazi Gayrimenkul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Çetinkaya ve Yusuf Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Belediye'den büyük fırsat: 10 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de yer alan 32 adet arsa, arazi ve zeytinlik için satış ihalesi düzenliyor. 

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

Gayrimenkul sektörünün 2021 karnesi! 

Re-Pie Portföy Yönetimi'nin hazırladığı ‘Gayrimenkul Sektör Raporu’ yayımlandı ve gayrimenkul sektöründeki son durum verilerle ortaya koyuldu. Peki gayrimenkul sektöründe neler oldu? İşte ayrıntılar...

Re-Pie Portföy, büyüklüğünü 5 milyar TL'ye çıkaracak!

Re-Pie Portföy Yönetimi, 2020 yılında 464 milyon Türk Lirası olan portföy büyüklüğünü Haziran 2021 itibariyle 3.5 milyar Türk Lirası'na ulaştırdı. Şirketin 12 gayrimenkul, 10 girişim sermayesi yatırım fonu ve bir emeklilik fon bulunuyor. 

Gayrimenkul sektörünün ilk yarı karnesi!

Gayrimenkul sektörünün ilk yarı karnesi belli oldu. Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından hazırlanan 'Gayrimenkul Sektör Raporu', Türkiye gayrimenkul sektörünün 2021'in ilk yarı performansıyla ilgil önemli verileri barındırıyor.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Re-Pie Portföy, portföy büyüklüğünü 4 milyar TL'ye yükseltecek!

Türkiye’nin bankacılık dışı en büyük portföy yönetim şirketi olan Re-Pie Portföy, 2021 yılı içerisinde enerji, gıda ve teknoloji sektörlerinde yapacağı yeni yatırımlarla portföy büyüklüğünü 2.4 milyar TL’den 4 milyar TL seviyesine yükseltmeyi planlıyor. 

Gayrimenkul sektörü pandemiden nasıl etkilendi?

Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş tarafından hazırlanan ‘Gayrimenkul Sektör Raporu’ sektörün Kovid-19 salgını sürecindeki performansını ortaya çıkarırken, sektörün geleceğine de ışık tuttu.

Mülklerin kira gelirini ve getirisini yükselten fon FRG borsada!

Kuruculuğunu Fiba Portföy'ün yaptığı, yöneticiliğini ise Re-Pie Portföy’ün üstlendiği Fiba Portföy Re-Pie Gayrimenkul Yatırım Fonu (FRG) 10 Temmuz itibarıyla FPREPF1 koduyla Borsa İstanbul Nitelikli Yatırımcılar piyasasında işleme açıldı.

RE-PIE Portföy arsa-arazi fonu Emre Çamlıbel Haberi

RE-PIE Portföy arsa-arazi fonu Emre Çamlıbel

Türkiye'nin ilk AVM fonlarını kuran RE-PIE Portföy, şimdi de ilk arsa-arazi fon payını satışa hazırlamış oldu.


Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), RE-PIE Gayrimenkul Portöy Yönetim Şirketi'nin Anadolu Stratejik Gayrimenkul Yatırım Fonu ve Milenyum Gayrimenkul Yatırım Fonu'na ihraç izni verdi. Böylece ekim ayında Türkiye'nin ilk AVM fonlarını kuran RE-PIE Portföy, şimdi de ilk arsa-arazi fon payını satışa hazırlamış oldu.


RE-PIE Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel, kira getirisi odaklı yatırımcılar için döviz bazında yüksek getirili AVM fonlarını, oportünistik getiri beklentisi olan nitelikli yatırımcılar için ise Anadolu Stratejik Arsa Arazi fonunu kurduklarını söyledi.


RE-PIE olarak kurdukları fonlar ile gayrimenkule ilgisi olan, ancak yatırımı ve geliştirilmesi konusunda tecrübesi olmayan yatırımcılardan yoğun talep beklediklerini ifade eden Emre Çamlıbel, Anadolu Stratejik Arsa-Arazi Fonu ile düşük birim metrekare fiyatı olan...