24 / 04 / 2024

Referans Bahçeşehir Evleri satılık daire

Referans Bahçeşehir Evleri satılık daire

Kiler GYO imzası taşıyan Referans Bahçeşehir projesi 465 konut ve 34 ticari üniteden meydana geliyor. Projede teslimler Aralık 2018'de yapılacak...

Referans Bahçeşehir'in ruhsatı çıktı!

KİPTAŞ ve Kiler GYO Ortaklığı'ndaki Referans Bahçeşehir projesinin ruhsatı çıktı. Konut ve ticaret alanlarının yer aldığı Referans Bahçeşehir için ön talepler toplanıyor...

Referans Bahçeşehir projesine ön talep toplanıyor!

Kiptaş ve Kiler GYO Ortaklığı'nın projesi Referans Bahçeşehir için projenin internet sitesinden ön talep toplanıyor. Referans Bahçeşehir projesinde 531 daire ve 36 dükkan olacak...

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Referans Bahçeşehir'in değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Bahçeşehir Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Referans Bahçeşehir Projesi'nin değeri ne oldu?

Referans Bahçeşehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Başakşehir ilçesi Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi 558 ada 8 parsel üzerinde geliştirilen Referans Bahçeşehir projesine ilişkin 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli atıldı!

İstanbul Başakşehir’de “herkes için konut, herkes için mutlu bir yuva” sloganıyla inşa edilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nde, ilk harç törenle döküldü.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin temeli atılıyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli, 11 Aralık Cuma günü atılıyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin lansmanı 14 Ağustos'ta!

Akar Grup ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin 14 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Referans Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla 180 ay vade imkanı!

“Referans” markalı projeleri ile İstanbul’a değer katmayı sürdüren Kiler GYO, Referans Bahçeşehir projesinde yüzde 10 peşinat,  ilk 12 ay ödemesiz, 180 ay vadeli ve aylık yüzde 0,64 vade farklı konut kredisi imkânı sunuyor.

Kiler GYO ile KİPTAŞ arasında Referans Bahçeşehir ve Referans Başakşehir anlaşması!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, KİPTAŞ Referans Bahçeşehir (558 ada 8 Parsel) ve KİPTAŞ Referans Başakşehir (1284 ada 2 Parsel) sözleşmesi protokolü hakkında açıklama yaptı...

Referans Bahçeşehir 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul İli Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi 558 ada 8 parsel üzerinde geliştirilen Referans Bahçeşehir Projesine ilişkin 2019 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bahçeşehir 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler GYO portföyünde yer alan İstanbul İli Başakşehir İlçesi Referans Bahçeşehir projesinin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kiler GYO Referans Bahçeşehir Projesi değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Referans Bahçeşehir Projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Kiler Referans Bahçeşehir'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Teslimleri 2019 Haziran'ya yapılacak olan Kiler Referans Bahçeşehir projesinde yüzde 5 peşinat vererk sıfır faizle 84 ay taksitlendirme yapılarak ev sahibi olunabiliyor..

Referans Bahçeşehir 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Bahçeşehir projesine ait 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Referans Bahçeşehir Evleri satılık daire Haberi

Referans Bahçeşehir Evleri satılık daire

İstanbul Bahçeşehir'de KİPTAŞ'a ait arsa üzerinde hayata geçirilen Referans Bahçeşehir projesi 26 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Proje Kiler GYO imzası taşıyor.


 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 altı farklı tip daire seçeneği bulunan Referans Bahçeşehir Kiptaş projesinde daire genişlikleri 64 metrekareden başlayıp 376 metrekareye kadar çıkıyor.


300 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Referans Bahçeşehir Kiptaş Evleri 465 konut ve 34 ticari üniteden meydana geliyor.   Projede teslimler Aralık 2018'de yapılacak. 


Kiler GYO Referans Bahçeşehir projesi TEM Otoyolu’nun hemen yanında yükselirken hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu 3. çevreyolu ve bağlantı yolları, Marmaray, metro hattı, 3. havaalanı gibi projelerin kesişim noktasında yer alıyor. 


Kiler Referans Bahçeşehir ödeme şekli!

Referans Bahçeşehir Kiler projesinde yüzde 5 peşinatla 60 ay vade farksız...