27 / 04 / 2024

REIDIN.com

REIDIN.com

Toplam ne kadar taşınmaz mülk bugün yabancı uyruklu kişilere ait? En çok hangi şehirler tercih ediliyor? REIDIN.com'dan en güncel veriler...

Konut satış fiyatlarının en çok arttığı il Antalya oldu!

Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli´deki konut satış fiyatları ve kira değerlerinin analizini içeren REIDIN.com Emlakendeks´in raporu yayımlandı

Adana´da konutun metrekare satış fiyatı 597 liraya yükseldi!

Konut satış fiyatlarının geçen ay en çok arttığı il Adana, en çok düştüğü il ise Bursa olarak belirlendi

İstanbul’da daireler 187 ayda kendini amorti ediyor

Konut satış fiyatları ve kira değerlerini inceleyen REIDIN.com tarafından hazırlanan Emlakendeks Temmuz 2010 Raporu’nun sonuçları açıklandı

Antalya'da konut fiyatları yüzde 1,36 arttı!

Antalya, satılık konut fiyatlarındaki yüzde 1,36´lık değer artışıyla, Haziran ayında konut fiyatlarının en fazla yükseldiği il oldu

İstanbul'da konut fiyatları yüzde 0,52 değer kazandı

REIDIN.com INDEXFocus Turkey 2010 mayıs ayı konut sektörü analizi yayınlandı

İstanbul'da konut fiyatları 0,52 oranında değer kazandı

İstanbul'da, metrekare başına konut satış fiyatları mayıs ayında yüzde 0,52 oranında değer kazandı ve İstanbul, fiyatların en çok yükseldiği kent oldu

Emlak sektörü için REIDIN.com'dan yeni çözümler!

REIDIN.com, Türkiye emlak sektörü için yeni çözümler sunuyor

İstanbul'da konut fiyatları yüzde 16 düştü

Türkiye'nin en büyük 6 ilinde konut fiyatları bu yılın Ocak ayında geçen yılın aynı dönemine kıyasla önemli oranlarda düştü.

İstanbul'da konutlar yüzde 0,68 oranında değer kazandı!

2010 yılı Nisan ayında İstanbul'da metrekare başına konut satış fiyatları yüzde 0,68 oranında değer kazandı

Şişli'de konut fiyatları yüzde 2.36 arttı!

Nisan ayında satılık konut fiyatları açısından en çok değer artışı yaşanan ilçe İstanbul Şişli oldu

Bursa gayrimenkul fiyat artışında mart şampiyonu!

REIDIN.com'un her ay düzenli olarak açıkladığı Mart ayı gayrimenkul fiyat endeksi belli oldu

Cemal Onaran: Kiradan kaçan mortgage'a koştu

Aylık taksit 300 TL düştü, kiradan kurtulmak isteyen mortgage'a koştu

reidin.com Türkiye konut kredi raporu yayınlandı

REIDIN.com tarafından hazırlanan Türkiye'de kullandırılan konut kredisi Ocak 2010 aylık veri raporu yayınlandı

İstanbul'da konut fiyatları yüzde 0,08 azaldı!

REIDIN.com Emlakendeks'in kasım verilerine göre, konut satış fiyatlarının en çok arttığı il Adana oldu

Reidin- GYODER 2015 Ekim Raporu yayınlandı!

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER) tarafından hazırlanan "Reidin- GYODER 2015 Ekim Raporu"na göre, Antalya, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok arttığı şehir oldu.

Ekim'de konut fiyatları en çok Antalya'da arttı!

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan "Reidin-GYODER 2015 Ekim Raporu"na göre, Antalya, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok arttığı şehir oldu.

Eylül ayında kiralar en çok Bursa'da arttı!

Garanti Bankası açıklamasına göre, Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Eylül raporu yayımlandı. Bursa, eylül ayında kiraların en fazla arttığı büyükşehir oldu.

Yeni konut fiyatları Ağustos'ta ne kadar arttı?

Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos raporu yayımlandı.

Yeni konut fiyatlarında artış!

Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos raporu yayımlandı. Rapora göre, Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, ağustosta aylık yüzde 0,75 arttı.

Yeni konut fiyatları Ağustos'ta arttı!

Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos raporu yayımlandı. Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, ağustosta aylık yüzde 0,75 arttı.

Yeni konut fiyatları Ağustos'ta yüzde 0,75 arttı!

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos raporu yayımlandı.

Sincan Ankara'nın gayrimenkul fiyat artışında ilk sırada!

REIDIN.com’un verileriyle hazırlanan ‘Emlak Raporu’Ankara’nın yıldızı olarak yüzde 18.3’le Sincan’ı birinci seçti. Sincan’ı 16.4’ile Gölbaşı izliyor.

Konut fiyatları en fazla Yalova'da arttı!

Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran raporu yayınlandı. Yeni konut fiyatlarında haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 0,44, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7,46 artış meydana geldi.

Yalova, konutta İstanbul’u geçti!

Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerine göre Türkiye’de konut fiyatları, bir önceki aya göre yüzde 1.33, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16.64 yükseldi.

Haziran ayı konut satış fiyatları hangi bölgelerde arttı?

Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran Raporu yayımlandı.Metrekare başına konut satış fiyatları haziran ayında en fazla Yalova'da arttı

Haziran ayında kiralar en çok Uşak'ta yükseldi!

Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran Raporu yayımlandı.Raporda kiraların en çok Uşak'ta yükseldiği kaydedildi.

Konut fiyatları artışında lider Adana!

Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endeksleri 2015 Haziran raporu yayınlandı. Rapora göre, Adana metrekare başına yüzde 2,1 değer artışıyla Mayıs 2015'te konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği şehir oldu.

REIDIN.com Haberi

REIDIN.com

Geçtiğimiz aylarda TBMM'den geçerek yasalaşan ve yabancıların Türkiye'de mülk edinimini yeniden düzenleyen kanundan sonra, çeşitli tartışmalar alevlendi: kimi, yabancı yatırımcıların ekonomiye katkısından söz ederken, kimileri de yabancıların taşınmaz mülk edinmesinin kolaylaştırılmasından rahatsızlığını dile getirdi.

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün nabzını tutan ve sağladığı zengin verilerle piyasaya ışık tutan REIDIN.com olarak  yabancı uyrukluların Türkiye'deki mülk sahipliği ile ilgili sıcak verilerini paylaştı. 

Türkiye'de 77 ili kapsayan veri tabanına göre, Türkiye'de yabancıların gayrimenkul edinimiyle ilgili en güncel rakamlar şöyle:

Mülk sahibi yabancı kişi sayısı

Ağustos 2012 verilerine göre Türkiye'de taşınmaz mülk sahibi yabancı uyruklu gerçek kişi sayısı 125.449.  En fazla mülk sahibi yabancı kişi barındıran ilk 10 ilimizin sıralaması ise şu şekilde:

Hangi uyruktan kaç kişi Türkiye'de mülk sahibi?

Türkiye'de en fazla mülk edinen yabancıların halen Avrupa ülkelerinden...