19 / 04 / 2024

RE/MAX Gayrimenkul Danışmanları

RE/MAX Gayrimenkul Danışmanları

DÜNYANIN en büyük gayrimenkul firması olan RE/MAX'in Gaziantep'te faaliyet gösteren ofisi RE/MAX Gökçem tarafından düzenlenen gayrimenkul zirvesinin gala gecesinde Türkiye'nin en başarılı gayrimenkul danışmanları ödüllendirildi.

Re/MAX'in Açık Davet uygulaması İstanbul'da gerçekleştirildi

RE/MAX'in Açık Davet organizasyonu Türkiye'de ilk kez gerçekleştirildi

RE/MAX ile 'Açık Davet' günleri 13 Haziran'da başlıyor!

RE/MAX, konut sahibi olmayı düşünenleri İstanbul'da yüzlerce farklı adreste konuk edecek

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Erdem Bektüre tarafından kuruldu.

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Erdem Bektüre tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanları emlakçılık kanunu istiyor!

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Mehmet Keklik, son 1 yılda gayrimenkul sektöründe yaşananlarla ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

Gayrimenkul danışmanlarına sıfır maliyetle mülk satma fırsatı!

Tapucom ile sözleşmeli çalışacak olan yetki belgeli gayrimenkul danışmanları Tapucom’un teknoloji altyapısı aracılığıyla gün içinde onları oyalayan rutin işlerden kurtulurken bölgesindeki rakiplere göre çok daha fazla işlem kapatma fırsatı bulacak.

Gayrimenkul danışmanlığı popülerleşiyor!

Ekonomist Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, gayrimenkul danışmanlığına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ankara'da PR yöntemiyle satış yaparak ayda 100 bin TL kazanç elde eden gayrimenkul danışmanlarının olduğunu belirten Yılmaz, gayrimenkul alanında kariyer yapmak isteyenlere tavsiye verdi.

Gayrimenkul danışmanlarına verilen ücretler pahalı mı?

Çanakkale Kalem köşe yazarı Özgür Demirci, köşesinde gayrimenkul danışmanlarına verilen ücreti kaleme aldı. 

GABORAS, emlak danışmanlarına global pazarlama imkanı sağlıyor!

GABORAS’ın alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını online mecraya taşıdığı ve sektörde ticari işlemleri sigortalayarak ve Takasbank entegrasyonlarıyla mali ve hukuki güvence sunan ilk kapsamlı gayrimenkul ticaret platformu, emlak danışmanlarının odağına girdi. 

Star Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Star Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aygül Yeşim Kafadar ve Fahri Reşat Temiz tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlarını pandemi sonrasında neler bekliyor?

Gayrimenkul danışmanları tam kapanma ile sektördeki işlerine ara verdi. ancak ilkbaharın gelmesiyle sektör yeniden hareketlenecek. Peki gayrimenkul danışmanlarını pandemi sonrasında neler bekliyor? İşte detaylar...

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı!

Önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketleri arasında yer alan RE/MAX Türkiye, kadın çalışan sayısını 1.900'ün üzerine çıkardı ve kadın çalışa sayısını toplam istihdamın yüzde 50’sine ulaştırdı.

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Koronavirüse rağmen gayrimenkul danışmanlığına ilgi artıyor!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn yaptığı açıklamada pandemi sürecinde gayrimenkul sektörü özelinde geliştirdikleri dijital çözümlerin bu büyümede rol oynadığını belirtti.

RE/MAX Gayrimenkul Danışmanları Haberi

RE/MAX Gayrimenkul Danışmanları

 DÜNYANIN en büyük gayrimenkul firması olan RE/MAX'in Gaziantep'te faaliyet gösteren ofisi RE/MAX Gökçem tarafından düzenlenen gayrimenkul zirvesinin gala gecesinde Türkiye'nin en başarılı gayrimenkul danışmanları ödüllendirildi. 


Geçtiğimiz yıl RE/MAX'in 97 ülkedeki en başarılı 4. ofisi olma başarısını gösteren RE/MAX Gökçem tarafından Gaziantep'te gerçekleştirilen gayrimenkul zirvesinin gala gecesine Türkiye'nin dört bir yanından gelen yüzlerce profesyonel gayrimenkul danışmanı katıldı. Gayrimenkul zirvesi gala gecesinde başarılı gayrimenkul danışmanlarına RE/MAX Gökçem Broker/Owner'ı Uğur Tosun tarafından plaket verildi. Sektörün sorunlarının ve geleceğinin de tartışıldığı geceye katılanlar, sektörün büyümeye devam edeceği yönünde görüş birliğine vardılar.


RE/MAX Gökçem Broker/Owner'ı Uğur Tosun, gayrimenkul zirvesine dönüşen program sonrası yaptığı değerlendirmede, “Gayrimenkul ekonominin can damarıdır. Sektörün durumuna bakarak ekonominin genel durumu hakkında bilgi almak mümkündür. Bu nedenle önemini her zaman koruyacak, hatta daha...