28 / 03 / 2024

remzi aydın kemerburgaz semt polikliniği

remzi aydın kemerburgaz semt polikliniği

Eyüp Belediyesi, Kemerburgaz Semt Polikliniği’nin temel atma törenine Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp İlçe Sağlık Müdürü Cezmi Hasanoğlu, Eyüp SSK Başhekimi Hasan Karahan ve Kemerburgazlılar katıldı.

Aydın'daki binalara imarda ilave 1 kat verilmeli!

NAMDER Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Erdemci, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a yaptığı ziyarette, Aydın'daki binalara imarda tam bodrum yapılarak müştemilat ve sığınaklar için, zemin katların ise otopark alanı olarak kullanılması için ilave 1 kat verilmesi gerektiğini belirtti...

Remzi Aydın'dan Alibeyköy'e meydan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköylülere meydan müjdesi verdi.

Remzi Aydın'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Kemerburgaz Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın katıldığı törenle Kemerburgaz Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda tesis açıldı...

Kemerburgaz'da tapular dağıtıldı!

Eyüp Belediyesi, yaptığı çalışmalar sonucunda uzun yıllardır tapu almayı bekleyen Kemerburgaz halkına tapularını teslim etti. Törende konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Kemerburgaz halkının 22 yıllık özlemi bugün bitiyor” dedi

Kemerburgaz Köyiçi tapuları verilecek!

EYÜP Belediye Başkanı Remzi Aydın, çalışmalar kapsamında 18. madde uygulaması tamamlanan Kemerburgaz Köyiçi Bölgesinin tapularının önümüzdeki günlerde verileceğini söyledi.

Remzi Aydın, İmar Müdürlüğü personeli ile toplantı yaptı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İmar Müdürülüğünde görevli personelle toplantı düzenledi. Eyüp Belediyesi İmar Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda Başkan Remzi Aydın, personelin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Remzi Aydın: Eyüp ulaşım anlamında çok rahatlayacak!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçede gerçekleşecek olan yenilikleri anlattı. Aydın, Eyüp'e 2019 yılında tamamlanması planlanan 3 metro birde tramvay müjdesi verdi.

Remzi Aydın'dan 2B ve tapu müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Göktürklülerin merakla beklediği 2B planlarının yıl sonuna kadar biteceğini açıkladı. Aydın, “Zamanı en iyi şekilde değerlendiriyoruz. İnşallah vatandaşımız memnun olacaktır” diye konuştu.

Remzi Aydın: Eyüp dev projelerle büyüyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, vizyon projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Ulaşım, sağlık, spor, sosyal ve kültürel alanlardaki dev projeler hızla ilerliyor, Eyüp geleceğe hazırlanıyor.

Remzi Aydın Göktürk Ek Hizmet Binası'nı inceledi!

Eyüp Göktürk’teki halk günü görüşmesinin ardından programlarına aralıksız devam eden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, inşaatı tamamlanmak üzere olan belediye ek hizmet binası inşaatını denetledi.

Remzi Aydın Eyüp Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaatını inceledi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yakında hizmete açılacak olan Eyüp Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında gelinen aşama ile ilgili olarak bilgi aldı. Başkan Remzi Aydın “Yeni hizmet binamızda sona geliyoruz” dedi

Şehit Osman Yumuk Kemerburgaz Spor Kompleksi açıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi tarafından yapılan Şehit Osman Yumuk Kemerburgaz Spor Kompleksi’nin açılışını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katıldığı bir törenle gerçekleştirdi.

remzi aydın kemerburgaz semt polikliniği Haberi

remzi aydın kemerburgaz semt polikliniği


Yıl sonuna kadar bitirilmesi hedeflenen polikliniğin, bölgenin en önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu vurgulayan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, dün (23 Temmuz Çarşamba) gerçekleştirilen temel atma töreninde yaptığı konuşmada “Seçim döneminde burada yaptığımız toplantılarda vatandaşlarımızın en önemli isteklerinden birisi bir semt polikliniği yapılmasıydı. Projesini hemen hazırladık ve temeli bugün atıyoruz. İnşallah yıl sonuna kadar da bitirmiş ve Kemerburgazlıların hizmetine sunmuş olacağız, hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Kemerburgaz Semt Polikliniği’nin 550 metrekarelik bir alana yapılacağını ifade eden Aydın şunları söyledi: 


“Poliklinikte, acil müdahale bölümü, kan alma-laboratuvar, röntgen, ultrason, diş polikliniği, 7 doktorun hastaları muayene edeceği muayene odaları, bekleme alanları bulunuyor. Bölgede hastane eksikliği de var. Sağlık Bakanlığımızla bu konuyu da görüşüyoruz. İnşallah bu konuda da güzel gelişmeler olur da sizlerle paylaşırız. Bu arada Kemerburgaz...