25 / 04 / 2024

renkli çelik kapılar 2017

renkli çelik kapılar 2017

Yaşam alanlarında farklılık arayanlara çözümler sunan Sur Çelik Kapı Carved modeli ile dekorasyonda fark yaratıyor.

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi kuruldu!

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi Çekmeköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Alagöz, Doğan Kaygusuz ve Şahismail Aki ortaklığında kuruldu.

Sur Çelik Kapı'nın Sur Wall serisi katılımcılardan tam not aldı!

Sur Çelik Kapı, bu yıl 23-27 Mayıs tarihlerinde 40. kez gerçekleşen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da 6 yeni modellini sektör profesyonelleriyle buluşturdu. Yeni nesil Sur Wall sitemini de katılımcıların beğenisine sunan Sur Çelik Kapı, fuarın en dikkat çeken ismi oldu.

Deprem riski için kanca sistemli kapılar tercih edilmeli!

Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, depremlerin oluşturabileceği hasarları azaltmanın en etkin yolunu anlattı. Pekgüzel, en etkin yolun depreme dayanıklı yapılar inşa etmekten geçtiğini söyledi.

Sur Çelik Kapı, huzurlu ve güvenli yaşam sunuyor!

Sur Çelik Kapı, son teknolojiyle tasarladığı Forked modelini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Yeni Forked modelinde, her dönemin vazgeçilmezi ahşap rengini değerlendiren Sur Çelik Kapı, huzurlu ve güvenli yaşamın kapılarını en estetik şekilde açıyor.

Sur Çelik Kapı Universe ile evlerde yeni bir dönem başlatıyor!

Geliştirdiği yüksek güvenlik sistemiyle kullanıcılarından tam not alan Sur Çelik Kapı, kendine özgün tasarımlarına bir yenisini daha ekledi.

Sur Çelik Kapı ile ihtişamlı bir imparatorluğun kapıları evinizde!

Sur Çelik Kapı, Anadolu’nun 1000 yıllık geçmişinin görkemini gözler önüne serdiği ‘Selçuklu’ serisiyle evinde farklı medeniyetlerin izlerini taşımak isteyenlerin tercihi oluyor.

Sur Çelik Kapı, Alya serisi ile ezber bozacak!

Sur Çelik Kapı, güvenliği ve estetiği bir araya getirdiği Alya serisini sevenlerinin beğenisine sunuyor. Farklı renk ve desenlerle kullanıcılarına alternatifler sunan Alya, özgün cam tasarımı ve üst düzey güvenlik sistemiyle evinizin havasını baştan aşağı değiştiriyor.

Şevval Sam, evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Şevval Sam, Cihangir'deki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Sam'ın evinde renkli ve bohem tarzı ilgi çekiyor.

Zücdex 27. kez kapılarını açtı!

Ev tekstilinden elektrikli ev eşyalarına, çatal bıçak, tencere gibi çelik gruplarından plastik ve yüzlerce çeşit porselen grubuna kadar ev ürünlerinin sergilendiği Zücdex Fuarı, 22 Eylül'de 27'nci kez kapılarını açtı.

Sur Çelik Kapı, Artaş ile üretime geçti!

20 yıldan bu yana üst gelir grubuna yönelik çelik kapı üretimi gerçekleştiren Sur Çelik Kapı, alt gelir grubuna yönelik projeler için de kapı üretmeye başladı. Astaş markasıyla üretilen kapılar pazara çıkmaya başladı.

Sur Çelik Kapı, banka ve NASA standartlarını evlere taşıdı!

ENV1627 standardında en yüksek uluslararası güvenlik testine sahip olan Sur Çelik Kapı, zorlama, darbe ve kuvvet uygulanarak yapılan müdahalelerle açılan kapılar için tazminat garantisi veriyor.

Atak Damper Çelik Kapı, TOKİ projelerine yoğunlaştı!

Çelik kapı ve yangın çıkış kapıları üretimi ile faaliyet gösteren Atak Damper Çelik Kapı, TOKİ projelerine yoğunlaştı. Firma yaptığı projelerle birlikte yılın ilk yarısında geçen yıla göre üretiminde yüzde 30 artış sağladı.

Sur Çelik Kapı güvenliğe ışık tutuyor!

Sur Çelik Kapı güvenliğe ışık tutuyor. Sur Çelik Kapı, 2014 yılı satış rakamları üzerinden yaptığı değerlendirme ile oluşturduğu infografik sonuçlarını açıklayarak, çelik kapı sektöründe bir ilki daha gerçekleştirdi.

renkli çelik kapılar 2017 Haberi

renkli çelik kapılar 2017


Yaşam alanlarında farklılık arayanların karşısına doğanın rengi yeşili Carved modeliyle taşıyan Sur Çelik Kapı, dekorasyonda doğanın yansımalarını görmek isteyenlerin tercihi oluyor.


Sur Çelik Kapı, doğanın en belirgin rengi yeşil ile tüm zevk ve seçimlere seslenen Carved modeli ile dekorasyonda fark yaratmak isteyenlerin önceliklileri arasında yer alıyor.


Yeşilin en ‘doğal’ hali…

Görsel tasarımı kolay kullanım ve üst düzey güvenlik sistemiyle buluşturan Carved, 14’lü kilit sistemine sahip olmasının yanı sıra MDF kasa üzerine polivinil mebran kaplamasıyla dikkat çekiyor. Çelik üzeri düz ahşap oturtturularak tasarlanan Carved, şık, kaliteli ve sıradanlıktan uzak renk ve tasarımıyla büyük beğeni...