19 / 04 / 2024

Rightmove

Rightmove

Londra'da konut fiyatları tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. İngiltere ve Galler'de konutlar için istenen fiyatlar Mart ayında ortalamanın üzerinde artış gösterdi.

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

İngiltere'de gayrimenkul fiyatları beklentilerden fazla düştü!

Emlak sitesi Rightmove tarafından açıklanan rakamlara göre İngiltere'de emlak fiyatları normalden daha çok düşüş gösterdi. Söz konusu fiyatların 2024'te yüzde 1 daha düşebileceği kaydedildi.

İngiltere'de konut fiyatlarının artış hızı yavaşladı!

Rightmove internet sitesi tarafından yapılan araştırmaya göre İngiltere'de konut satıcılarının talep ettikleri fiyatlarda artış hızı yavaşladı.

İngiltere'de konut fiyatlarında sınırlı artış!

İngiliz emlak şirketi Rightmove tarafından yapılan açıklamada İngiltere’de ortalama konut fiyatının Şubat ayında önceki aya göre sadece 14 sterlin artış kaydettiği belirtildi.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 8,7 arttı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, İngiltere'de konut fiyatları yüzde 8,7 arttı. Rightmove verilerine göre bu ay ortalama konut fiyatı 367 bin 760 GBP oldu.

İngiltere’de 2020 Ocak ayında konut fiyatları arttı!

İngiltere‘de yer alan emlak internet sitesi Rightmove’un verileri incelenerek 2020 Ocak ayında konut fiyatları geçen yıllara göre yükseldiği açıklandı. Bunun sebebi Aralık ayında yapılan seçimlerde Muhafazakarlar'ın kazanmasının ardından güvenin yükselmesi gösteriliyor.

Rightmove Haberi

Rightmove

Rightmove tarafından derlenen verilere göre İngiltere ve Galler'de konutlar için istenen fiyatlar Mart ayında ortalamanın üzerinde artış gösterdi. 


11 Mart'ta sona eren bir aylık dönemde satıcıların konutları için isterdikleri fiyatlar bir önceki aya yüzde 1,3 artış gösterdi. Bu, 2007 yılından bu yana görülen en hızlı ikinci artış oldu. Yıllık bazda ise fiyat artışı yüzde 2,3 oldu. Ortalama fiyat 310.108 GBP seviyesinde gerçekleşti.


Londra'da ise konut fiyatları tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. Londra'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,4 artarak ortalama 649.772 GBP oldu.


Finans...