28 / 03 / 2024

Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı

Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı

Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda görücüye çıktı.

Örnek City Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Örnek City Gayrimenkul Anonim Şirketi Esenyurt'ta 23 milyon 746 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Baygeldi, Hüseyin Baygeldi, Cevdet Baygeldi ve Güven Baygeldi ortaklığında kuruldu.

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Can Çetin tarafından kuruldu.

City Globex Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

City Globex Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Murat Sarmusak ve Büşra Koç ortaklığında kuruldu.

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Haıjıe Su tarafından kuruldu.

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de Rihab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fauzia ortaklığında kuruldu.

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tamer Tamdoğan tarafından kuruldu.

Mn City Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mn City Gayrimenkul Limited Şirketi Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

City Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

City Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih’te  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli  ile Feryat Atasoy  ve Taner Bulut tarafından kuruldu.

Sette City Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sette City Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kazım Coşkun tarafından kuruldu.

United City Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United City Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Çakan tarafından kuruldu.

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

City Max Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sanayi Şubesi açıldı!

City Max Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sanayi Şubesi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bayram tarafından açıldı.

Blue Word City Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Word City Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Topdemir tarafından kuruldu.

Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı Haberi

Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı


İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Derneği (İMSİAD) tarafından düzenlenen Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri sektör temsilcilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin de katıldığı fuarda, ilçenin çehresini değiştirecek projeler katılımcıların büyük beğenisini kazandı. Yıldırım Belediyesi’nin standına katılımcıların gösterdiği ilgiden memnun kaldıklarını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm ve Sular Vadisi Doğa Parkı projelerinin fuara katılanlar tarafından tam not aldığını ifade etti.



TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK DÖNÜŞÜM HAMLESİ


Yıldırım’daki kentsel dönüşüm projelerinin Türkiye’ye örnek olacak nitelikte olduğunu aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yeni Yıldırım’ı inşa ederken, sektördeki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Yıldırımlıların modern, sağlıklı ve güvenli projelerle inşa edilecek konutlarda yaşaması önceliğimiz. Bu nedenle sektördeki son gelişmeleri...