29 / 03 / 2024

Ritz Carlton Süzer Plaza

Ritz Carlton Süzer Plaza

Süzer Grubu, The Ritz Carlton’un yer arayışı ile ilgili haberlere cevap verdi. Firma, Carlton İstanbul Oteli'nin Süzer Plaza’daki yerinde yerli ve yabancı misafirlerine hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.

Ritz Carlton yeni yer arayışında!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında, Süzer Plaza'da bulunan Amerika’nın lüks otel zinciri Ritz Carlton'un yer arayışında olduğunu belirtti. İşte o haber...

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

The Ritz Carlton Residences Nişantaşı nerede?

Bilgili Holding imzasıyla Nişantaşı'nda yükselen The Ritz Carlton Residences Nişantaşı'nın tüm detayları belli oldu. İşte The Ritz Carlton Residences Nişantaşı projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer müjdeyi açıkladı! Görevde yükselmek isteyenler sıra sizde! Tarih belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer memurluk, şeflik, saymanlık ve şube müdürlüklerini ilgilendiren müjdeli haberi verdi. Görevde yükselme sınavı tarihi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı süreci 18 Mayıs'ta başlıyor!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'na ilişkin sürecin 18 Mayıs 2023 tarihinde başlayacağını, 30 Mayıs-9 Haziran'da başvuruların alınacağını, 19 Kasım tarihinde yapılacak sınavın sonuçlarının 24 Kasım tarihinde açıklanacağını bildirdi.

Thodex vurgununda flaş gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma yine ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos 2022 tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 14 Kasım tarihine ertelendi.

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakim karşısında!

Arnavutluk’ta yakalanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu olan kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, bu ülkede hakim karşısına çıktı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de AbdulVahap Süzer ve Mustafa Süzer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Rg Desıgn Mimarlık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg Desıgn Mimarlık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Sözer tarafından kuruldu.

Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı! 

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan kripto para borsası Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı. 

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

The Ritz Carlton Residences İstanbul fiyat!

The Ritz Carlton Residences İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte The Ritz Carlton Residences İstanbul fiyat bilgisi ve proje detayları...

The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede?

The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede sorusununu yanıtı ve proje detayları...

Ritz Carlton Süzer Plaza Haberi

Ritz Carlton Süzer Plaza

Süzer Grubu, ''Ritz Carlton yeni yer arayışında!'' haberlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Firma, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Süzer Plaza bünyesinde konumlanmış olan ve kazandığı sayısız ödülün yanı sıra uluslararası alanda Dünyanın En İyi Oteli ödülüne de layık görülmüş bulunan The Ritz-Carlton İstanbul Oteli, 2001 yılından beri bünyemizde olup Türk turizmine hizmet vermektedir. Bulunduğu konum ve hizmet kalitesiyle fark yaratan ve kendi müdavimlerini oluşturan otelimizin herhangi bir yer arayışı söz konusu değildir. The Ritz- Carlton, İstanbul Oteli, bugünden sonra da Süzer Plaza’daki yerinde yerli ve yabancı misafirlerine hizmet vermeye devam edecektir.”