19 / 04 / 2024

riva arazisi ihale sonucu

riva arazisi ihale sonucu

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın (ÖİB) dün halesini yaptığı Beykoz Riva’daki 35 dönüm üzerindeki arazi için yeterli teklif gelmedi.

Düşler Vadisi 3. Etap'ta hem indirim hem vade fırsatı! 

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva 3. Etap'ta hem indirim hem vade fırsatı sunuluyor. İşte Düşler Vadisi Riva 3. Etap detayları...

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva, Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva'da ticari alanlar yüzde 50 peşin, yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinde ticari alanlar satışa çıktı. Riva'nın tek ve en değerli göl manzaralı ticari alanları; yüzde 50 peşin, yüzde 24 ay 0.99 faiz oranıyla satışa sunuldu.

Düşler Vadisi Riva 3. Etap ön talep topluyor!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinin 3. Etabı ön talep topluyor. İşte detaylar...

Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından inşa edilen Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Düşler Vadisi'nde ilk etap teslimleri başladı! 

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi’nin ilk etabında yer alan konutlar hak sahiplerine teslim ediliyor.

Eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi satılıyor!

Mülkiyeti Tat Gıda Sanayi A.Ş.'ye ait olan İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 14246 ada 2 parselde kayıtlı eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi 5-9 Ekim 2020 haftasında E-ihale ile satışa sunulacak. 

Yılmaz İnşaat, Galatasaraylı sporculara villa satacak!  

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Düşler Vadisi projesini hayata geçiren Yılmaz Grup, aynı zamanda fiber kabloda Avrupa’nın en önemli üreticilerinden biri. Mitsubishi’den Lamborghini’ye kadar birçok dünya devine kablo satan grup, şimdi de Galatasaraylı sporculara villa satacak.   

Riva Düşler Vadisi projesi!

Riva Düşler Vadisi projesinde ön talepler toplanıyor.  Galatasaray’ın Riva’daki 869 bin 362 metrekare büyüklüğündeki arazisi üzerinde yükselecek proje Yılmaz İnşaat imzasını taşıyor. 

Riva'daki değerli gayrimenkullerin ihale süresi uzatıldı!

İstanbul'un Beykoz ilçesi Çayağzı (Riva) Mahallesi'nde özelleştirme ihalesine çıkarılan gayrimenkullerin ihale süresi uzatıldı..

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu arazisi satışa çıkıyor!

Kapatılan Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu arazisi ihale ile satışa çıkarılıyor.

Galatasaray Riva projesinde ilk kazma bu yıl vurulacak!

Emlak Konut tarafından ihale edilen Galatasaray Riva projesi Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Çizim çalışmalarının devam ettiği projede ilk kazma bu yıl içine vurulacak...

İstanbul’un en büyük arazisi satışa çıktı!

1 milyon 157 bin metrekarelik büyüklüğü ve değeri ile uzun yıllar sürekli gündeme gelen ve geçtiğimiz yaz ihalesi yapılarak satılan Galatasaray arazisinin ardından fiyatların artışa geçtiği Riva bölgesinde İstanbul’un en büyük arazisi satışa sunuldu.

riva arazisi ihale sonucu Haberi

riva arazisi ihale sonucu

ÖİB’nin satışa çıkardığı 35 dönüm üzerindeki arazinin ihalesi için Metro Holding şirketi Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş ve SBK Holding A.Ş teklif verdi.


İhalenin başlamasından kısa süre sonra ÖİB’nin arazi için yaptırdığı kıymet taktiri rakamı açıklandı. Buna göre söz konusu arazi için belirlenen değer 71 milyon TL olarak açıklandı. Bu açıklamadan sonra sıra iki firmanın sundukları kapalı zarfların açılmasına geldi. Açılan zarflarda, her iki firmanın verdiği teklifin de 71 milyon TL’nin altında olduğu anlaşıldı. Edinilen bilgiye göre SBK Holding’in teklifi Anadolu Terminal’in verdiği teklifin üstünde bir rakamdı. Bu aşamadan sonra ihale teknik olarak sona erdi.


Arazi 2 parselden oluşuyor. Parsellerden biri 17 bin 687 metrekare diğeri ise 16 bin 625 metrekare.  İhaleye konu arazi üzerine 186 odalı bir otel bulunuyor. Söz konusu...