26 / 04 / 2024

Riva Legend Otel

Riva Legend Otel

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Riva'nın en değerli arazisini satışa çıkarıyor. 186 odalı turizm işletmesi bulunun arazi için teklifler Temmuz ayının 24’üne kadar alınacak.

Beykoz Legend Otel'in akıbeti ne olacak?

İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan Legend Otel için mahkeme süreci devam ediliyor. Yılan hikayesine dönen otel hakkında henüz bir karar verilmedi.

Riva Legend Otel'in arsası yeniden satışa çıkıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Beykoz İlçesi, Çayağzı (Riva) Mahallesi'ndeki Legend Hotel Riva'nın arsasını satışa çıkarıyor. Otelin işletmesini ise 49 yıllığına veriyor...

Dursun Özbek'ten Riva ve Florya geliri açıklaması!

Galatasaray Kulübü Divan Kurulunun Ekim ayı olağan toplantısı Gayrettepe Dedeman Otel'de gerçekleşti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek toplantıda Riva ve Florya ile ilgili geliştirme projesinden elde edilen gelirlerin harcanış şekliyle ilgili sorulara da cevap verdi.

Riva Legend Otel'in arsası satılıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Riva'nın en değerli arazisini satışa çıkarıyor. 186 odalı turizm işletmesi bulunun arazi için teklifler Temmuz ayının 24’üne kadar alınacak.

TFF'den Riva'ya otel ve dinlenme tesisi geliyor!

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Tesisleri'nin karşısına yeni bir konaklama birimi yapılacak. 2 ay içerisinde çalışmaların başlayacağı projede 120 odalı otel ve yeni dinlenme tesisi yer alacak.

Galatasaray'ın Riva projesinin detayları belli oldu!

Galatasaray'da her zaman konuşulan ve tartışılan Riva için Dursun Özbek ve yönetimi yeni bir proje üretti. Yönetimin yaptırdığı projeye göre villalar, ticari alanlar, otel, okul ve futbol tesisi Riva’da G.Saray’ın arazisinin içinde yer alacak.

Galatasaray'dan Beyoğlu'na otel, Riva'ya dev proje geliyor!

Dursun Özbek: "Beyoğlu Hasnun Galip Sokak'ta yer alan kulüp binasının yerine de bir otel yapmak istiyoruz. Riva arazisine ise rezidans, konut ve kiralık işyerilerinin yer alacağı çok büyük bir proje planlıyoruz." dedi.

Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki otel projesinin kaba inşaatı bitti!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek "Riva'da bir milyon metrekarenin üzerinde bir arsamız var. 6-7 yıl önce orada villa projesi yapıldı ve ruhsatı alındı. Otel projesinde kaba inşaat bitti, dekorasyon projesi hazır. " dedi.

Yıldırım Demirören: Riva'ya otel yapacağız!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören Lig TV'ye gündemle ilgili açıklamalar yaptı. Demirören, "Adayı olduğumu açıklamama gerek yok'' dedi.

Atlas Konaklama Hizmetleri Beykoz Legend Otel'i kiraladı!

Avrasya Petrol Turistik Tesisler Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Petrol Turistik Tesisler iştiraki Atlas Konaklama Hizmetleri Beykoz Legend Oteli kiraladı.

Legend Hotels Riva tesisini hizmete açtı!

İstanbullu´ların gözde mekânlarından biri haline gelen Riva´nın yeni üyesi Legend Hotel Riva oldu

Ant Yapı'dan 60 milyon dolara 2 otel!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, 2 otel yapımı için kolları sıvadıklarını açıkladı

Mubariz Mansimov, HSBC binasını otel yapacak!

HSBC eski Genel Müdürlük binasını TMSF'den satın alan Mubariz Mansimov, buraya lüks bir otel yapacak

Riva Legend Otel Haberi

Riva Legend Otel

Galataray Spor Kulübü’ne ait Riva'daki arazinin Emlak Kont GYO'ya satılması İstanbul’da Beykoz ilçesine bağlı Riva’daki arazileri değerlendirdi.


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından bölgenin en değerli arazisi satışa çıkarıldı. Üzerinde 186 odalı turizm işletmesi bulunun arazi Galasaray’ın arazisinden daha değerli. 


Riva Turyap Temsilcisi Hikmet Öztürk’ün verdiği bilgilere göre arsanın işletmesi her 5 yılda bir ihaleyle belirleniyor. Hikmet Öztürk, arazideki turizm işletmelerini ise halihazırda 5 yıldan bu yana Metro Turizm’in sahibi olan Galip Öztürk'ün işlettiğini belirtiyor. 


35 bin metrekare alan üzerine kurulu tesis, Galip Öztürk’ün otel markası Legend adıyla işletiliyor. Denize sıfır konumda olan ve plaja yakınlığıyla dikkat çeken tesisler, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 57 km mesafede yer alıyor. Arazi için teklifler Temmuz ayının 24’üne kadar alınacak. Arazilerin hızlıca değerlendiği Riva’da son 1.5 yılda arsaların...