18 / 04 / 2024

Rixos Hotels ortakları

Rixos Hotels ortakları

AccorHotels ile Rixos Hotels, lüks otelcilik pazarında büyüme stratejileri çerçevesinde stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.

Accor, Rixos için tekrar masada!

Rixos'un sahibi Fettah Tamince ile Accor Hotels yine masadaymış. Taraflar anlaşırsa Tamince'nin elindeki pay yüzde 25'e düşecek, çoğunluk hisse Accor Hotels'e geçecekmiş...

Rixos Hotel'den Katar'da yeni proje!

Rixos Hotels, Qetaifan Island North'u geliştirilmesi ve yönetilmesi için Qetaifan Projects şirketi ile sözleşme imladı. Sözleşmeye göre, Rixos Hotels, Katar'daki otellerin, tema parkların, plaj alanlarının ve alışveriş alanlarının yönetimi ve işletilmesini sağlayacak.

Rixos Saadiyat Island kapılarını açtı!

Rixos Hotels, Abu Dabi'nin Saadiyat Adası'nda yeni bir yatırıma daha imza attı. Rixos'un Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki dördüncü oteli olan Rixos Saadiyat Island hizmete açıldı.

Rixos Premium Dubai açıldı!

Rixos Hotels, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki üçüncü oteli olan Rixos Premium Dubai'yi, Jumeirah Beach Residence [JBR]'da açtı..

Rixos, 30 ülkede 100 yeni otel açacak!

Rixos Hotels Grubu, hedeflerini her geçen yıl artırıyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince 27’nci otelini Dubai’de açtı. Tamince, yeni dönemde Körfez bölgesi ve Uzakdoğu’da büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Rixos'un yeni gözdesi Abu Dabi ve Maldivler!

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Rixos’un 2018’de Abu Dabi ve Maldivler’e de açılarak Körfez ve Asya pazarlarındaki konumunu güçlendirmeyi planladığını açıkladı.

Antalya Rixos The Land of Legends 2019'da tamamlanacak!

Accor Hotels Group, Rixos'a ortak oluyor. Accor Group'un Rixos Hotels Grubu'na ortak olması için iki grup arasında görüşmeler sürüyor.

AccorHotels ve Rixos Hotels ortaklık anlaşması imzaladı!

AccorHotels ile Rixos Hotels, lüks otelcilik pazarında büyüme stratejileri çerçevesinde stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.

Rixos Hotels 2017'nin en iyi otelleri listesinde!

Oteller zinciri, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor ve Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından Holiday Check'in 2017'nin en iyi otelleri listesinde yer aldı.

Antalya The Land of Legends Theme Park, Disneyland’a rakip!

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Antalya Belek’te 1 Temmuz’da kapılarını açacak ‘The Land of Legends Theme Park’ hakkında bilgi verdi. Tamince, yeni bir destinasyon yarattıklarını söyledi.

Rixos Hotels'ten Düşük Proteinli Hotel Projesi!

10 ülkede 27 oteli ile hizmet veren Rixos Hotels, 1 Haziran 2016 Ulusal Fenilketonüri (PKU) Farkındalık Günü’nde, Rixos Sungate’te uygulamaya başlayacağı ‘Düşük Proteinli Beslenme Hotel Konsepti Projesi’ni tanıttı.

22. World Travel Awards'de Rixos Hotels 8 ödül aldı!

Dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen World Travel Awards Avrupa finalinde ödüller, İtalya'nın Sardunya Adası'nda, 5 Eylül'de düzenlenen gala gecesi ile sahiplerine verildi.

Rixos Hotels 8 ödül aldı!

Rixos Hotels, ‘Türkiye’nin en iyi misafir ağırlama oteli’ seçildi. Rixos Premium Bodrum, ‘Avrupa’nın Önde Gelen Lifestyle Hotel’i seçildi.

Rixos Hotels ortakları Haberi

Rixos Hotels ortakları

Yapılan açıklamaya göre, ortak girişim şirketi yüzde 50'şer eşit ortaklık yapısıyla kurulurken; iki marka Rixos marka çatısı altında çeşitli ülkelerde faaliyet gösteren resort otellerin geliştirilmesi ve yönetimi konusunda işbirliği yapacak.


AccorHotels ortak girişim sayesinde Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Rusya ve Avrupa’daki önemli destinasyonlarda 15 oteli kendi ağına entegre edecek.


Rixos ise işbirliği kapsamında beş şehir otelini AccorHotels bünyesinde yeralan bir otel markası ile yönetmeyi planlıyor.


Açıklamada yer alan bilgiye göre, "her şey dahil" konseptli lüks resort otel zinciri olarak faaliyet gösteren Antalya merkezli Rixos Hotels, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Rusya ve Avrupa ülkelerinde 16 resort otele sahip.


Rixos Hotels, mevcut tesislerine kısa süre içerisinde Dubai’deki ikinci lüks oteli ve 2018 yılı sonunda Abu Dabi’de ve Malpler’de iki yeni yatırımı ekleyecek.


AccorHotels ise...