16 / 04 / 2024

Rize-Artvin Havalimanı son durum

Rize-Artvin Havalimanı son durum

Deniz dolgusu ile inşa edilen havalimanlarından biri olan Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışı bugün yapılıyor. Türkiye'nin ikinci denize dolgu havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı, 45 metre genişlik ve 3 bin metre uzunluğundaki pistiyle dikkat çekiyor. 

Rize-Artvin Havalimanı'nda üstyapının yüzde 80'i tamam!

Türkiye’nin deniz dolgusuna inşa edilen 2’nci havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nın üstyapı çalışmalarının yüzde 80'i tamamlandı.

Rize-Artvin Havalimanı'nda 99 milyon dolgu işlemi tamamlandı!

Rize-Artvin Havalimanı'nın deniz dolgusu için hedeflenen 100 milyon dolgunun 99 milyonu tamamlandı. 

Rize-Artvin Havalimanı'nda sona gelindi!

Alt yapısında hedeflenen 100 milyon ton dolgunun 97 milyon tonu bitirilen Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışı sene sonunda yapılacak. 

Rize-Artvin Havalimanı yıl sonuna kadar açılacak!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Açılış Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı'nın yıl sonuna kadar açılacağını dile getirdi. 

Rize-Artvin Havalimanı yıl sonunda açılıyor!

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize-Artvin Havalimanı'nın sene sonunda hizmete sunulmasının hedeflendiğini belirtti.

Rize- Artvin Havalimanı inşaatı Aralık'ta tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de inşa edilen Rize-Artvin Havalimanı inşaatının Aralık ayında tamamlanacağını açıkladı. 

Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 80'i tamamlandı! 

Rize-Artvin Havalimanı inşaatında sona gelindi. İlk uçuşun Temmuz ayında gerçekleşmesi beklenen projede yüzde 80 ilerleme kaydedildi. 

Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı yüzde 76 tamamlandı!

Rize-Artvin Havalimanı inşaatında sona gelindi. İlk uçuşun Temmuz ayında gerçekleşmesi beklenen projede yüzde 76 ilerleme kaydedildi. 

Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 40'ı tamamlandı!

Türkiye'nin deniz dolgusuna inşa edilecek 2'nci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 40'ı tamamlandı. projenin gelecek ay havalimanı üst yapı inşaatı için ihaleye çıkılacak.

Ovit Tüneli bitti, Rize-Artvin Havalimanı bitmek üzere!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Ekonomiye Değer Katan Rize'nin Yıldızları" vergi ödül töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, projeler ve vergi indirimiyle ilgili konuştu.

Rize-Artvin Havalimanı'nda çalışmalar tam gaz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilen Türkiye'nin ikinci havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nda en önemli kısım niteliğindeki taş dolgu mendireğin yüzde 56'sı tamamlandı" dedi...

Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 30'u tamam!

Rize-Artvin Havalimanı’nda çalışmalara aralıksız sürüyor. 120 kamyon ve 2 hafriyat gemisi ile gece-gündüz aralıksız malzeme taşınan projenin yüzde 30’u tamam...

Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı durdu!

Temeli 3 Nisan 2017 tarihinde atılan Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı durdu. Havalimanına taş taşıyan firmanın çalışanları Rize Artvin Havalimanı şantiyesi önünde basın açıklaması yaptı.

Rize-Artvin Havalimanı 29 Ekim 2020'de tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Rize’nin Pazar ilçesi Yeşilköy’de, 766 hektarlık alan üzerinde kurulan ve temeli 3 Nisan 2017 tarihinde atılan Rize-Artvin Havalimanı 29 Ekim 2020 yılında hizmete açılacak. 

TOKİ Rize Çayeli projesinde son dakika! Bu yeni konutları sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Rize Çayeli projesi Pazartesi günü ihaleye çıkıyor. İşte Çayeli TOKİ detayları...

Rize-Artvin Havalimanı'nın yolcu trafiği açıklandı! 4 ayda 256 bin 371 yolcu ağırlandı!

Türkiye'nin deniz dolgu üzerine inşa edilen ikinci havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı'nı 2023 yılının ilk çeyreğinde 256 bin 371 yolcu kullandı.

TOKİ Rize projesi için son dakika müjdesi geldi! 106 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Rize 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçeye tam 106 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Artvin projesinde son dakika! Tek bir ilçeye 408 yeni konut geliyor!

TOKİ Artvin projesi için son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçeye 408 yeni konut geliyor... Bu konutları sakın kaçırmayın...

Fındık fiyatları il il açıklandı! İşte Rize, Artvin, Trabzon, Giresun il il 5 Şubat 2023 fiyat listesi..

Çiftçiler serbes piyasada yükselişe geçen fındık fiyatlarını sorguluyor. Fındık fiyatları il il açıklandı! İşte Rize, Artvin, Trabzon, Giresun il il 5 Şubat 2023 fiyat listesi.. 

TOKİ Artvin projesinde son dakika! Sadece o ilçeye 197 yeni konut geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Artvin projesinin ihalesini 23 Ocak 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Doğu Karadeniz’den tam tamına 8 ayda 132 ülkeye ihracat!

Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane'den Ocak ve Ağustos 2022 yılı döneminde 863 milyon 237 bin 686 dolarlık ihracat yapıldı. İşte detaylar…

Bakan Kurum’dan son dakika Atatürk Havalimanı paylaşımı: Gün sayıyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Atatürk Havalimanı'nı ile ilgili bir son dakika paylaşımı yaptı. İşte Bakan Murat Kurum'un o paylaşımı...

Uçak bileti fiyatlarına görülmemiş zam! İşte 15 Mayıs fiyat listesi

Son dönemde akaryakıta gelen zamlar ulaşımda ciddi fiyat artışlarına neden oldu. Otobüs ve uçak biletlerine yüksek oranda zam geldi. Rize Artvin havalimanı açılışıyla uçak biletlerindeki artışlar yeniden gündeme geldi. İşte 15 Mayıs fiyat listesi...

Rize Artvin Havalimanı'ndaki tarihi sır ilk kez ortaya çıktı

Rize-Artvin Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Başkanı İlham Aliyev'in katıldığı törenle hizmete açıldı. Açılışta dikkat çeken detay ise Aliyev'in neden Türkiye'de açılışı yapılan bir havalimanına devleti temsilen geldiği oldu. İşte detaylar...

Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor! İlk uçak iniş yaptı! 

Deniz dolgusu ile inşa edilen havalimanlarından biri olan Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışı bugün yapılıyor. Türkiye'nin ikinci denize dolgu havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı, 45 metre genişlik ve 3 bin metre uzunluğundaki pistiyle dikkat çekiyor. 

Rize-Artvin Havalimanında sona gelindi, yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlı tarafından 3 Nisan 2017'de temeli atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuyla inşa edilen ikinci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı’nda açılış için son kontroller gerçekleştiriliyor.

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

Rize-Artvin Havalimanı son durum Haberi

Rize-Artvin Havalimanı son durum

Deniz dolgusu ile inşa edilen havalimanlarından biri olan Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışı yapılıyor. Dev havalimanının açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından yapılacak.

İstanbul Havalimanı'ndan saat 08.30'da havalanan Türk Hava Yollarına ait TK 2538 sefer sayılı "Rize-Artvin" adlı yolcu uçağı, 10.35'te Rize-Artvin Havalimanı'na inişini gerçekleştirdi. 

Uçaktaki yolcular, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile alanda olan kişiler tarafından çiçeklerle karşılandı. 

İşte Rize-Artvin Havalimanı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

3 milyon metrekarelik alanda inşa edilen Rize-Artvin Havalimanı, 45 metre genişlik ve 3 bin metre uzunluğundaki pistiyle bölgenin hava yolu ulaşımı gereksinimini eksiksiz şekilde karşılayacak. Temeli 3 Nisan 2017 tarihinde atılan Rize-Artvin Havalimanı, senelik 3 milyon yolcu kapasitesine, 32 bin metrekarelik terminal binasına ve 47 bin metrekare kapalı alana sahip. 

Yöresel...