25 / 04 / 2024

rize Ceviz ağacı ev

rize Ceviz ağacı ev

Rizeli Serdar Karaömeroğlu, kuzeniyle girdiği iddia üzerine 4 metre yükseklikteki ceviz ağacına 2 katlı ahşap ev inşa etti. Karaömeroğlu, her katı 10 metrekare büyüklüğündeki 2 katlı evi 3 ayda tamamladı.

Hatay'da depremde ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı!

6 Şubat'ta gerçekleşen deprem sonrasında, başta Hatay olmak üzere peş çok şehir etkilendi. Büyük depremin ardından ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı.

A101 online kataloğunda yılbaşı ağacı 79 TL, yılbaşı kupa ve çerezlik 19 TL! A101 kataloğu 22 Aralık 2022 fiyat listesi

A101 Market'in 22 Aralık Perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Aktüel ürünler pek çok ürün indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, A101 22 Aralık kataloğunda neler var?

Mutfak tüpü fiyatlarını görenlerin ocağına incir ağacı dikilecek! Aygaz, İpragaz, Mogaz 20 Ağustos fiyat listesi...

Mutfak tüpüne zam üzerine zam yapılırken vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı. Mutfak tüpü bu yılın başında sadece 238 TL'ydi. Yılbaşından bu yana yüzde 386  artış oldu. Peki, Mutfak tüpü fiyatları ne kadar, büyük tüp fiyatı yükseldi mi, mutfak tüpü 2022 fiyatı ne kadar?

Sur Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

Sur Yapı, Antalya'da 8 milyar liralık yatırım tutarıyla içinde 19 bin ünite ve 11 bin meyve ağacının olduğu kentsel dönüşüm projesi inşa ediyor. Bunun yanı sıra, Sur Yapı, İstanbul'da da 3 yeni proje hayata geçirecek...

Kuzey Ormanları Savunması'ndan Beykoz'daki ormanlık alanın imara açılmasına tepki!

Kuzey Ormanları Savunması, Beykoz’da 111 bin metrekarelik ormanlık alan imara açılmasına tepki gösterirken, "Binlerce ağacın kesilip yerine villa, AVM ve cami yapılmasında bir kamu yararı göremiyoruz" açıklamasında bulundu.

Bina bahçesinden önceki arsa sahibi yararlanabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper '31 bağımsız bölümü bulunan bir binada kat malikiyim. Bahçemizde bir ceviz ağacı var. Peki bu ağaç bizim binaya ait bahçedeyken bu ağaç bir başkasının olabilir mi? Bu üründen bizim binanın kat maliklerinin bir hakkı yok mu?' sorusunu yanıtladı.

Kuşadası’nda bin 500 yıllık ağacın yanına yapılan villa yıkıldı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan ve zamanla genişleyen şehrin içinde kalan bin 500 yaşındaki zeytin ağacının yanına villa yapılması engellendi.

Aydın'da anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya tepki!

Ekosistemi Koruma ve Doğaseverler Derneği (EKODOS) Başkanı Bahattin Sürücü anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya gösterdi...

Kavak ağacının gövdesine inşa edilen 13 metrekarelik ahşap pansiyon yoğun ilgi görüyor!

Artvin'in "sakin şehir" unvanlı ilçesi Şavşat'ta, Cihat ve Filiz Küçükaltun çiftinin kavak ağacı gövdesine inşa ettiği ahşap ev yoğun ilgi görüyor.

Manisa'da balkonundan geçen 335 yıllık ağaç için imar değiştirildi!

Manisa'da faaliyette bulunan Saruhan İlim, Kültür ve Eğitim Vakfı'nın balkonundan geçen 335 yıllık kızıl çam ağacı görenleri şaşkına çevirdi.

Rizeli genç, koronavirüse karşı ağaç ev yaptı!

Rize'nin Güneysu ilçesinde yaşayan bir genç koronavirüsten korunmak için 8 metre yüksekliğinde bulunan kiraz ağacının tepesinde inşa ettiği 8 metrekarelik evde yaşıyor.

Burhaniye'de doğa katliamını gizlemek için villaları yeşile boyadılar!

Burhaniye’ye bağlı Pelitköy’de 14 sene önce yüzlerce zeytin ağacı kesilerek müstakil villaların olduğu bir site inşa edildi. Daha sonra tepkiler üzerine yapılan doğa katliamını gizlemek için villaları yeşile boyadılar

Dilek Ağacı Peyzaj İnşaat Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilek Ağacı Peyzaj İnşaat Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Dilek Sarı tarafından kuruldu.

rize Ceviz ağacı ev Haberi

rize Ceviz ağacı ev
Rizeli Serdar Karaömeroğlu, kuzeniyle girdiği iddia üzerine 4 metre yükseklikteki ceviz ağacına 2 katlı ahşap ev inşa etti. Artık meyve vermeyen yaşlı ceviz ağacına ev yapma fikrini paylaştığı kuzeninin, "Sen evi yap, çatısını da ben yapacağım" sözleri üzerine harekete geçen Karaömeroğlu, her katı 10 metrekare büyüklüğündeki 2 katlı evi 3 ayda tamamladı. Evin adını "ağaçkondu" koyan Karaömeroğlu, evi yaklaşık 2 bin 500 liraya mal ettiğini...