19 / 04 / 2024

rize Ceviz ağacından ev

rize Ceviz ağacından ev

Rizeli Serdar Karaömeroğlu, kuzeniyle girdiği iddia üzerine 4 metre yükseklikteki ceviz ağacına 2 katlı ahşap ev inşa etti. Karaömeroğlu, her katı 10 metrekare büyüklüğündeki 2 katlı evi 3 ayda tamamladı.

Prof. Dr. Ahmet Ercan uyardı: Deprem açısından Doğu Anadolu'daki en çekinceli 3 yer! SON DAKİKA!

Türkiye genelinde peş peşe meydana gelen depremler tedirginlik yaratırken, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan X sosyal medya hesabından üç noktaya dikkat çekti. İşte Ercan'ın o açıklaması ve yorumlar...

Yabancı yatırımcı açısından hukuk sistemi önemli midir?

Yabancı yatırımcılar gündemden düşmezken İktisatçı akademisyen, Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi, TCMB eski Başekonomisti Hakan Kara resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Yabancı yatırımcı açısından hukuk sistemi önemli midir?" diye sordu. İşte o paylaşım...

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

İşte, otomobilde en gözde modeller! Yakıt tüketimi, fiyat/performans ve yatırım açısından en favori araçlar hangisi?

Şikayetvar Türkiye genelinde 43 marka ve 995 otomobil modeline ilişkin tüketicilerin memnuniyet seviyesini araştırdı. 50 bini aşkın kullanıcı ile yapılan anket sonucu ile sürücülerin tasarım, yakıt tüketimi, fiyatı, performansı ve çeşitli kriterler açısından en gözde olan modeller ortaya çıktı.

Emekli maaşından sonra memur maaşlarına da mı zam geliyor? Memur-Sen’den çok konuşulacak açıklama!

​​​​​​​Enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra memur aylıkları kapsamında yeni zam talebi geldi. Enflasyonun üç ayda yüzde 12,52 seviyesinde gerçekleşmesi sonrası Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, seyyanen zam talebinde bulundu.

Hatay'da depremde ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı!

6 Şubat'ta gerçekleşen deprem sonrasında, başta Hatay olmak üzere peş çok şehir etkilendi. Büyük depremin ardından ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı.

Gram altın için şimdi bu rakam konuşuluyor! Altın Kahini İslam Memiş ağzından kaçırdı! Herkes kemerlerini bağlasın

Gram altın bugün 1190 liraya kadar yükseldi. Yatırımcılar gram altın için bir sonraki seviyeyi merak ederken Altın Kahini İslam Memiş, ağzından kaçırdı. Gram altın için şimdi bu rakam konuşuluyor! Herkes kemerlerini bağlasın...

Mutfak tüpü fiyatlarını görenlerin ocağına incir ağacı dikilecek! Aygaz, İpragaz, Mogaz 20 Ağustos fiyat listesi...

Mutfak tüpüne zam üzerine zam yapılırken vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı. Mutfak tüpü bu yılın başında sadece 238 TL'ydi. Yılbaşından bu yana yüzde 386  artış oldu. Peki, Mutfak tüpü fiyatları ne kadar, büyük tüp fiyatı yükseldi mi, mutfak tüpü 2022 fiyatı ne kadar?

BDDK açıklamasından sonra kredi oranları değişti mi? İşte kredi şartları ve oranları!

BDDK açıklamasından sonra kredi şartlarının değişip değişmediği merak ediliyor. İşte BDDK açıklamasından sonra kredi oranlarına dair detaylar!

Emekli maaşları ve asgari ücrette artış için son tarih! Bakan Bilgin'in açıklamasından sonra düğmeye basılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in emekli bayram ikramiyeleri ve emekli maaşları için söyledikleri son günlerde yakından takip ediliyor. 'Emekli bayram ikramiyesine zam yok' diyen Bilgin emekli maaşlarına zam açıklaması yaptı.

Ticaret açısından Yahudilerle Türklerin farkları!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Ticaret açısından Yahudilerle Türklerin farkları" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 18 maddelik analizi...

Kuzey Ormanları Savunması'ndan Beykoz'daki ormanlık alanın imara açılmasına tepki!

Kuzey Ormanları Savunması, Beykoz’da 111 bin metrekarelik ormanlık alan imara açılmasına tepki gösterirken, "Binlerce ağacın kesilip yerine villa, AVM ve cami yapılmasında bir kamu yararı göremiyoruz" açıklamasında bulundu.

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

rize Ceviz ağacından ev Haberi

rize Ceviz ağacından ev
Rizeli Serdar Karaömeroğlu, kuzeniyle girdiği iddia üzerine 4 metre yükseklikteki ceviz ağacına 2 katlı ahşap ev inşa etti. Artık meyve vermeyen yaşlı ceviz ağacına ev yapma fikrini paylaştığı kuzeninin, "Sen evi yap, çatısını da ben yapacağım" sözleri üzerine harekete geçen Karaömeroğlu, her katı 10 metrekare büyüklüğündeki 2 katlı evi 3 ayda tamamladı. Evin adını "ağaçkondu" koyan Karaömeroğlu, evi yaklaşık 2 bin 500 liraya mal ettiğini...