24 / 04 / 2024

Rodopman İnşaat Ispartakule iletişim

Rodopman İnşaat Ispartakule iletişim

Rodopman İnşaat Ispartakule projesinde 428 daire ve 25 dükkan inşa edecek. İşte projenin detayları...

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat uygun metrekare fiyatlarıyla yatırımcısının yanında! 

Hasanoğlu İnşaat ise Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinde 2018 yılı konut metrekare ortalamasından daha uygun metrekare fiyatlarıyla her zaman olduğu gibi yine yatırımcısının yanında yer alıyor.

Rodopman İnşaat Ispartakule projesi geliyor!

Rodopman İnşaat Ispartakule projesinde 428 daire ve 25 dükkan inşa edecek. İşte projenin detayları...

Banu Evleri Ispartakule 2'de 60 aya kadar vade fırsatı!

Hasanoğlu İnşaat, Ispartakule’ ye değer katan BANU EVLERİ ISPARTAKULE 2 Projesinde kampanya dönemine başlamıştır.

Torkam İnşaat Ispartakule projesi 2016!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Torkam İnşaat Ispartakule projesi Torkam İnşaat, Sıtar İnşaat ve Aslan Yapı Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor. İşte Torkam İnşaat Ispartakule projesi 2016 detayları...

Banu Evleri Ispartakule 2'de satışlar başladı!

İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, Ispartakule’ ye değer katan Banuevleri markalı projelerine, Banuevleri Ispartakule 2 ile bir yenisini daha ekliyor.

Torkam Ispartakule

Torkam İnşaat Ispartakule projesinde konut, rezidans, ticaret alanları olacak. Emlak Konut Ispartakule 5.etap ihalesini kazanan Torkam İnşaat'ın Ispartakule projesinde detaylar ilerleyen zamanda netleşecek...

İhlas İnşaat Ispartakule Bizim Evler 6!

İhlas İnşaat Ispartakule Bizim Evler 6 projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Avrupa Konutları Ispartakule 3 inşaatının kısmi kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Avrupa Konutları Ispartakule 3 projesinin İnşaat İşleri ile Altyapı, Çevre Düzenleme ve Peyzaj İşleri İmalatları" nın Kısmi Kesin Kabulü'nü yaparak tutanak imzaladı...

Ağaoğlu İnşaat'ın 7 projesinin havadan son videosu!

Ağaoğlu İnşaat tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Maslak 1453, My Home Maslak, My Towerland, My Town Ispartakule, My World Europe, Andromeda Plus ve Ağaoğlu İnşaat Finans Merkezi projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden

Bulut İnşaat'ın Evviva Nirvana projesi havadan görüntülendi!

Bulut İnşaat tarafından Ispartakule'de hayata geçirilen Evviva Nirvana Evleri projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Rodopman İnşaat Ispartakule iletişim Haberi

Rodopman İnşaat Ispartakule iletişim


Rodopman İnşaat, İstanbul Ispartakule'de 19 bin 538 metrekarelik kendi arsasında konut projesi inşa edecek. Rodopman Ispartakule projesi beş blokta 428 daire ve 25 ticari birimden oluşuyor.


Rodopman Ispartakule projesinde bloklar 7, 9, 12 ve 27 katlı olarak planlandı. Rodopman Ispartakule projesi 101 bin 865 metrekare inşaat alanına sahip.


Rodopman Ispartakule projesinde 526 araçlık kapalı, 34 araçlık açık otopark alanı, yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanı gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Projede teslimler 28 ayda yapılıyor.



Tel  : 0 216 3634590

Web: http://rodopman.com/

Gülcihan...