19 / 04 / 2024

Rönesans Hilltown açıldı mı

Rönesans Hilltown açıldı mı

Rönesans Gayrimenkul yatırımlara son sürat devam ediyor. Küçükyalı'da farklı bir mimari tasarımla inşa ettiği jenerasyon alışveriş merkezi Hilltown'u Eylül ayında açacak.

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Ölümcül tehlike nedeniyle kapalı olan Sümela Manastırı ziyarete açıldı! İşte açık olduğu saatler

Trabzon'un Maçka ilçesindeki dünyaca ünlü Sümela Manastırı yeniden ziyarete açıldı. Uzun süredir restorasyon ve bakım çalışması yapılan manastır Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kapılarını ziyaretçilere açacak.

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi açıldı!

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Nurselin Çayır tarafından açıldı. 

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi açıldı!

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi Ataşehir’de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kurumsak ve  Günalp Sağlam tarafından açıldı.

Bursa Keles Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Keles’te yapılması planlanan ve içerisinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da yer alan Keles Kültür Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Medicana Ataşehir Hastanesi hizmete açıldı!

Medicana Sağlık Grubu'nun 14'üncü hastanesi 95 milyon dolarlık yatırımla hizmete açıldı. Grup, İstanbul'da iki yeni hastane yatırımı daha planlıyor.

Atha Meydan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Atha Meydan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Sağır tarafından açıldı.

İnanırlar Petrol Nakliyat İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İnanırlar Petrol Nakliyat İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir İnanır tarafından açıldı.

Rönesans’tan iki önemli ayrılık!

Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek ve Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş, Rönesans'tan ayrıldı.

Çuhacı Otelcilik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı! 

Çuhacı Otelcilik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün Fatih'te 3 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güngör tarafından açıldı.

Rönesans Holding'in Rusya'daki Hayal Adası Parkı açıldı!

Rusya’da Türk şirketi Rönesans tarafından yapılan “Hayal Adası” Parkı açıldı...

Tekirdağ Türk-Macar Kültür Evi hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen törenle restorasyonu tamamlanan Türk- Macar Kültür Evi açıldı.

Rönesans Hilltown açıldı mı Haberi

Rönesans Hilltown açıldı mı


Perakende sektöründeki rekabet arttıkça AVM'ler için doğru lokasyon, doğru mağaza karması gibi konuların önemi de artıyor. Bünyesinde doğru markalara yer vermek isteyen şirketler artık yeni çözümler geliştirmeye başladı. Bunlardan biri de Rönesans Gayrimenkul. 450 bin metrekarelik kiralanabilir alanı yöneten şirket, perakendecilere özel bir yazılım geliştirdi.


Önümüzdeki dönemde markaların mağaza sayısı, büyüme hızı gibi özelliklerine bakarak puan vereceklerini söyleyen Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek, "Böylece her şirketin bir rating'i olacak. AVM'lerimizde öncelikli olarak yüksek ratingi olan markalar tercih edeceğiz." diyor.


Geçtiğimiz ay İzmir'deki Optimum Alışveriş Merkezi'ni 105 milyonluk yatırımla büyüten Rönesans Gayrimenkul yatırımlara devam ediyor. Küçükyalı'da farklı bir mimari tasarımla hayata geçirdiği jenerasyon alışveriş merkezi Hilltown'u Eylül ayında hizmete açmaya hazırlanan şirket, yeni projesinde yıllık 15 milyon ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor. 250...