19 / 03 / 2024

rose garden beylikdüzü vaziyet planı

rose garden beylikdüzü vaziyet planı

Gül İnşaat girişimi ile yükselen Beylikdüzü Rose Garden vaziyet planı 'nı haberimizden inceleyebilirsiniz...

Rose Garden Beylikdüzü Evleri!

Konum olarak İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Rose Garden Beylikdüzü Evleri hakkında detaylı bilgi almak için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Rose Garden Beylikdüzü 2017 fiyat!

Dört blok olarak planlanan Rose Garden projesi Gül İnşaat imzası taşıyor...

Rose Garden Kavaklı Beylikdüzü fiyatları!

Rose Garden Kavaklı projesi, İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesine bağlı Kavaklı'da Gül İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Rose Garden ev fiyatları!

İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'ne bağlı Kavaklı'da yer alan Rose Garden Kavaklı projesi 126 adet daireden meydana geliyor.

Beylikdüzü Rose Garden Kavaklı fiyat listesi!

İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'ne bağlı Kavaklı'da yükselen Rose Garden projesi Gül İnşaat imzasını taşıyor.

Beylikdüzü Fly Garden Residence teslim tarihi!

Beylikdüzü Fly Garden Residence teslim tarihi 2015 yılı Ağustos ayı olarak belirlendi. Toplam 324 dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Vista Garden'da son 10 daire sahiplerini bekliyor!

Gül İnşaat tarafından, İstanbul Beylikdüzü’nün merkezinde, geniş metrekareli yemyeşil bir yaşam alanı olarak tasarlanıp hayata geçirilen Vista Garden projesinde, hemen oturuma hazır son 10 daire sahiplerini bekliyor.

Royal Garden Beylikdüzü Evleri!

Royal Garden Beylikdüzü Evleri projesinde toplam 294 adet konut yer alıyor. 2 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje İstanbul İl'i Beylikdüzü İlçe'sinde bulunuyor.

Beylikdüzü Rose Garden!

Toplam 81 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Rose Garden 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Beylikdüzü Rose Garden fiyat listesi!

Beylikdüzü Rose Garden fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. Projede; çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, otopark ve güvenlik bulunuyor...

Rose Garden Gürpınar ulaşım!

6 blok, 81 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana gelen Rose Garden Gürpınar ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirildiğini söylemek mümkün...

Rose Garden Beylikdüzü örnek daire!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü' nde inşa edilen ve içinde 81 konut ile 18 dükkanın bulunduğu Rose Garden Beylikdüzü örnek daire görüntüleri ni haberimizin içinde bulabilirsiniz.

Gül İnşaat Rose Garden Gürpınar!

Dairelerin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edildiği Gül İnşaat Rose Garden Gürpınar projesi, İsstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor...

Rose Garden Gürpınar ödeme planı!

Rose Garden projesi İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Gürpınar bölgesinde inşa ediliyor. Rose Garden Gürpınar ödeme planı bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede 2+1'den 6+2'ye kadar daire seçenekleri yer alıyor...

rose garden beylikdüzü vaziyet planı Haberi

rose garden beylikdüzü vaziyet planı



Beylikdüzü Rose Garden projesi İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alıyor. 6 bin 500 metrekare alan üzerinde konumlandırılan 2+1, 3+1 ve dubleks daire tipleri olmak üzere toplam 81 adet daireden meydana geliyor. 6 blok halinde yükselen Beylikdüzü Rose Garden projesi  Gül İnşaat girişimi ile yükseliyor. 



2012 yılının Eylül ayında İnşaat çalışmalarının başladığı Beylikdüzü Rose Garden vaziyet planı projeyi bütün olarak incelemek isteyenler için haberimizin devamında yer alıyor.



Beylikdüzü Rose Garden daire fiyatları hakkında bilgi almak için projeye 0(212) 855 20 75 numaralı  telefondan ulaşabilirsiniz. 


18 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Beylikdüzü Rose Garden projesinde banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor. Banka kredisiyle ödemelerde yüzde 25 peşinat veriliyor ve kalan tutar 120 aya kadar vadelendiriliyor. 



Beylikdüzü Rose Garden vaziyet planı ile ilgili görüntüler şöyle: 



Beylikdüzü Rose Garden...