19 / 04 / 2024

Royal Sun Residence satılık

Royal Sun Residence satılık

Huzur dolu bir geleceğin hayalini kuranlar Kuzey Kıbrıs’ın eşsiz güzellikteki Long Beach sahiline komşu olan Royal Sun Residence’ın kapılarını aralıyor. Royal Sun Residence’ta 80 bin TL’den başlayan daire fiyatlarında peşinatı yatırımcılar belirliyor.

Royal Sun Residence 'ta 22 bin 400 sterline! 2015 'te teslim!

Royal Sun Residence 'ta fiyatlar 22 bin 400 sterlinden başlıyor, projede kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daireler ve villalar bulunuyor...

Babacan Port Royal Residence fiyat listesi!

Babacan Port Royal Residence fiyat listesi 277 bin TL'den başlıyor. Babacan Port Royal Residence projesi 2019'da teslim edilecek...

Babacan Port Royal Residence fiyatları!

Babacan Port Royal Residence fiyatları 277 bin TL'den başlıyor. Babacan Port Royal Residence projesinde 0,59 faizle 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Royal Garden Kartal Residence'ta yeni yıl kampanyası başladı!

Royal Garden Kartal Residence projesinde yeni yıl kampanyası başladı. Peşin olarak konut almak isteyenlere yüzde 20 indirim yapan şirket, kredi kullanacaklara da bankasız ve vade farksız 60 aya kadar sabit taksit seçenekleri sunuyor.

Royal Garden Kartal Residence’da yeni yıl kampanyası başladı!

Royal Group, satışa bu ay sunduğu Royal Garden Kartal Residence projesinde devrim gibi bir yeni yıl kampanyası yaparak ev almayı kolaylaştırdı.

Royal Garden Kartal Residence’ta 120 aya varan kredili ödemelerle!

Royal Garden Kartal Residence’da 1+1’den 5+1’e farklı tiplerde rezidans daireler bulunuyor. Projede yer alan 1+1 daireler 296 bin liradan, 2+1 daireler 397 bin liradan, 3+1 dairelerse 600 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Royal Garden Kartal Residence’ta teslimler 2017'de!

Royal Group, yeni projesi Royal Garden Kartal Residence’ı İstanbul’un Anadolu yakasının yıldızı Kartal'da hayata geçiriyor. Proje, iki blokta 374 daireden oluşuyor.

Royal Garden Kartal Residence satışa sunuldu! 296 bin TL'ye!

Kartal’da kentsel dönüşüm deyince akla gelen ilk firma olan Royal Group en yeni projesi Royal Garden Kartal Residence’ı satışa çıkardı. Royal Garden Kartal Residence, iki blokta 374 daireden oluşuyor.

Royal Garden'da ön satış kampanyası 30 Ekim'e uzatıldı!

Royal Grup gördüğü yoğun ilgi nedeniyle Royal Garden Kartal Residence projesinin ön satış kampanyasını 30 Ekim'e kadar uzatma kararı aldı.

Royal Garden Kartal Residence'ta kampanya uzatıldı!

Royal Group gördüğü yoğun ilgi nedeniyle Royal Garden Kartal Residence projesinin ön satış kampanyasını 30 Ekim’e kadar uzatma kararı aldı.

Royal Garden Kartal kampanyası bir ay uzatıldı!

Royal Group'un Kartal'da hayata geçirdiği yeni projesi Royal Garden Kartal Residence'da 30 ay yüzde 0 faiz kampanyası bir ay uzatıldı.

Royal Garden Kartal'da 30 ay 0 faiz kampanyası uzatıldı!

Royal Group'un Kartal'da hayata geçirdiği yeni projesi Royal Garden Kartal Residence'da 30 ay yüzde 0 faiz kampanyası bir ay uzatıldı.

Royal Garden Kartal Residence'da kampanya uzadı!

Royal Group'un Kartal'da hayata geçirdiği yeni projesi Royal Garden Kartal Residence'da 30 ay yüzde 0 faiz kampanyası bir ay uzatıldı. Daireler yüzde 30 indirimli satılıyor...

Royal Garden Kartal'da ön satış kampanyası uzatıldı!

Royal Group’un Kartal’da hayata geçirdiği yeni projesi Royal Garden Kartal Residence konut alıcısından tam not aldı. 1 Eylül’de ön satışa çıkan proje büyük ilgi görünce Royal Grup, 30 Eylül olan kampanya bitimini 30 Ekim’e kadar uzattı.

Royal Sun Residence satılık Haberi

Royal Sun Residence satılık

Noyanlar Group tarafından Kıbrıs’ın merkezinde yükselen Royal Sun Residence sunduğu etkileyici fırsatlarla yatırımcılarına karmaşadan uzak, hiç bitmeyecek keyif dolu bir tatil imkanı sağlıyor. 


Royal Sun Residence güncel fiyat listesi!

Toplamda 70 dönüm arazi üzerine inşa edilen projede her zevke uygun birbirinden farklı 7 konut yer alıyor. Tam bir tatil kompleksi olarak tasarlanan proje yatırımcılarına stüdyo, 1+1, 2+1 dairelerin yanı sıra 2+1 ve 3+1 dubleks ev seçenekleri sunuyor. 


Ev sahiplerinin her türlü ihtiyacı düşünülerek oluşturulan Royal Sun Residence projesi içerisinde havuz, aqua, çocuk oyun alanları, Kid’s Club, fitness, wellness & masaj salonu, sauna, teras bar, pool bar,  güneşlenme alanları, 200 kişilik restoran, yürüyüş ve bisiklet yolları, site güvenliği, market ve hediyelik eşya mağazası bulunan büyük bir donatı alanı barındırıyor.


Royal Sun Residence, Long...