19 / 04 / 2024

S M Group Dış Ticaret Limited Şirketi

S M Group Dış Ticaret Limited Şirketi

S M Group Dış Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün M. F. Hassanın İbrahim ve S. M. Salah İbrahim imzasıyla kuruldu.

Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 2.Kısım Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri (Bizim Mahalle 1-2 (884/1) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri (Bizim Mahalle 1-1 (880/2) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Semt Bahçekent 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Semt Bahçekent 1-2) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nde 6434/2, 6435/1 ve 6436/1 Parseller Konut, Ticaret Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı. 

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım ihalesine 6 teklif!

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yapıldı. İhaleye en yüksek teklifi 152 milyon 653 bin TL ile Mustafa Ekşi İnşaat verdi.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım ihalesi 3 Aralık'ta!

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi 3 Aralık'ta ihaleye çıkıyor...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın yapı ruhsatları hazırlandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım kapsamında, 884 Ada 1 Parselde yer alan Bağımsız Bölümlere ait yapı ruhsatları yeniden düzenlendi. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Sincan Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 

S M Group Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

S M Group Dış Ticaret Limited Şirketi


S M Group Dış Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün M. F. Hassanın İbrahim ve S. M. Salah İbrahim imzasıyla  kuruldu. 


S M Group Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Lüzumlu görülecek her türlü menkul ve gayrimenkul malları şirket veya başkası namına satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, yahut kiraya verebilir, yurt içinde ve yurt dışından, teminatlı yahut teminatsız, her türlü borç alabilir. Şirketin...