28 / 03 / 2024

Sabah Gazetesi sancaktepe arsası imar

Sabah Gazetesi sancaktepe arsası imar

Çevre Bakanlığı Sabah gazetesine ait tesislerin bulunduğu Sancaktepe'deki araziye ilişkin imar değişikliği yaptı.

Sabah Gazetesi'nin Sancaktepe'deki arsası için imar değişikliği!

Çevre Bakanlığı Sabah gazetesine ait tesislerin bulunduğu Sancaktepe'deki araziye ilişkin imar değişikliği yaptı.

Donald Trump St.Martin'den 19 milyon TL'ye ev aldı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Pelin Kaya bugünkü yazısında Kuzey Atlantik Okyanusu'nda Karayip Denizi'nin kuzeydoğusunda bulunan St.Martin'deki yatırımları anlattı. Turizm sektörünü değerlendiren Kaya, Donald Trump'ın ev aldığı söyledi.

Konut vizyonu genişlerse, Türkiye üst gelir grubu üyesi olur!

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Şeref Oğuz, bugünkü köşe yazısında "Konut Vizyonu" konusunu ele aldı. Yazarın okurları için hazırladığı yazı şöyle:

Fikret Orman, stat inşaat halindeyken 144 loca ve 20 bin kombine sattı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Fatih Doğan bugün köşesinde " İnönü'yü yıkma altında kalırsın " başlıklı yazısına yer verdi. işte Fatih Doğan'ın yazısı..

Arap ve İranlı yatırımcılar rotasını Türkiye'ye çevirdi!

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Yavuz Donat bugünkü yazısında Türkiye'deki konut sektörünü ele aldı. Yazıda lnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Sekreteri Alaattin Çakır'ın sözlerine yer verdi. İşte o yazı..

Malatya Arena Stadı Kasım'a yetişecek!

Malatya Arena Stadı'nda son durumu Bu Sabah Gazetesi görüntüledi. 187 işçinin iki vardiya halinde hummalı bir şekilde çalıştığı stat Kasım ayına yetiştirilmek için adeta ilmek ilmek dokunuyor.

Avrupa'daki stadyum projelerinde son durum!

Sabah Gazetesi'nin yazarlarından Bülent Timurlenk bugünkü yazısında Türkiye'deki ve Avrupa'daki stadyum projelerinin son durumunu kaleme aldı. İşte Bülent Timurlenk'in o yazısı...

Ali Ağaoğlu: Konut ihtiyacı 30 yıl daha devam eder!

Ali Ağaoğlu Türkiye’nin en çok tartışılan isimlerinden biri. İş hayatıyla olduğu kadar özel yaşamıyla da sürekli gündemde. Ağaoğlu, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda konut ihtiyacının 25-30 sene daha süreceğini belirtti.

Kentsel dönüşüm medeniyet projesidir!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Okan Müderrisoğlu bugün köşesinde " Medeniyet inşası " başlıklı yazısına yer verdi. İşte " Medeniyet inşası " yazısının detayları..

Türkiye'de yeniden yapılması gereken 6 milyondan fazla konut var!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Mahmut Övür bugün köşesinde " Kentsel dönüşüm bir medeniyet projesi " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

1. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı 11 Nisan'da!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek 1. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı Sabah Gazetesi'nin ev sahipliğiyle düzenlenecek.

Sabah Gazetesi Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bugün Turkuvaz Medya Grubunu yeni stadı Vodafone Arena'da ağırladı.Orman, Beşiktaş'ın yeni yuvası hakkında Turkuvaz Medya ailesine bilgi verdi.

Hıncal Uluç'tan Dursun Özbek'e 7 soru!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Hıncal Uluç bugün köşesinde "Dursun Özbek'in "açıklanmayan" açıklaması" başlıklı yazıyı kaleme aldı. Uluç yazısında Dursun Özbek'e 7 soru yöneltti.

Sabah Gazetesi sancaktepe arsası imar Haberi

Sabah Gazetesi sancaktepe arsası imar


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Sancaktepe’de Sabah gazetesi tesislerinin bulunduğu araziye özel imar değişikliği yaptı. Yeni imar planına göre mevcut planlarda emsal değeri (parsel üzerine inşa edilecek yapının toplam inşaat alanı sınırları) 1,00 iken, Bakanlığın yaptığı değişiklikle bu 1,5’e yükseltildi.


Bakanlık, Sancaktepe ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi Kozdere Mevkii 8274 ada, 1 parsel sayılı yerde bulunan yaklaşık 144 dönüm araziye parsel bazında imar tadilatı yaparak yasalara aykırı yoğunluk artışı gerçekleştirdi. Mevcut planlarda bir kısmı pasif yeşil alan, bir kısmı ise ticaret-konut alanı olan arazinin emsal değeri 1,00. Bakanlığın yaptığı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Uygulama İmar Plan değişikliği 8-7 Mayıs tarihleri arasında 30 gün süreyle askıya çıkarıldı.



Yükseklik 15 kata çıktı


Bakanlığın yaptığı yeni imar plana göre, Sabah gazetesinin matbaa ve...