28 / 03 / 2024

Sacit Eyüpoğlu biyografi

Sacit Eyüpoğlu biyografi

Sacit Eyüpoğlu, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Ümraniye Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Ümraniye Belediye Başkan adayı Sacit Eyüpoğlu kimdir? İşte Sacit Eyüpoğlu'nun biyografisi...

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Özgür Cihan Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Okty İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okty İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Sacit Eroğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sacit Eroğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da Sacit Eroğlu tarafından kuruldu.

Gaziantep Şahinbey için son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Gaziantep Şahinbey ilçesi Bey ve Eyüpoğlu mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bölge yenileme alanı ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 31856 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Bahadır Eyüboğlu ve Murat Humartaş ortaklığında kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Hib360 Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hib360 Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Eyüpoğlu ve Mustafa Davut Öğüt tarafından kuruldu.

İBB Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'daki 3 arsayı satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

Kira sorunu çözülüyor mu?

Bursadabugün köşe yazarlarından Feridun Eyüpoğlu bugünkü köşe yazısında kira sorunlarını kaleme aldı. 

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Tiny Life Resort Karavan Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Life Resort Karavan Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Biber Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

Eyüphan Boyvadaoğlu kimdir?

Edip GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi kimdir? Eyüphan Boyvadaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Eyüphan Boyvadaoğlu'nun biyografisi...

Sacit Eyüpoğlu biyografi Haberi

Sacit Eyüpoğlu biyografi

Sacit Eyüpoğlu kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. 


CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Ümraniye Belediye Başkan adayı Sacit Eyüpoğlu oldu. Peki Sacit Eyüpoğlu kimdir?


Sacit Eyüpoğlu biyografi..

Sacit Eyüpoğlu, 1955 Trabzon doğumlu.1994-1999 İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, 1994-1999 CHP Ümraniye Belediye Meclis üyeliği. yaptı. 


2009 CHP Ümraniye Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Yeni Türkiye Partisi Ümraniye ilçe Başkanı ve kurucusudur. Türkiye Değişim Hareketi Ümraniye ilçe Başkanı ve kurucusudur. 


1994-1999 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Komisyon Üyeliği yaptı.Eyüboğlu Eğitim ve Kültür Vakfı Kurucu ve Başkanıdır. Trabzonspor Kongre üyesi. Lise mezunu ve serbest ticaret...