18 / 04 / 2024

Sahabiye Dönüşüm Projesinde son durum ne

Sahabiye Dönüşüm Projesinde son durum ne

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabında uzlaşma görüşmelerini büyük ölçüde tamamladı. Uzlaşma sağlanan hak sahibi sayısında yüzde 92’ye ulaşıldı.

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar'da son dakika gelişmesi! 

Emlak Konut GYO'nun Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar projesinde son dakika gelişmeleri yaşandı. Projelerin kısmi kesin kabulü ve kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde 2026’ya kadar 3 bin 500 bağımsız bölüm tamamlanacak! 

İzmir Karabağlar Uzundere'deki kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, çalışmaları yerinde inceledi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinde, hak sahiplerine anahtarları teslim edilmeye başlandı.

Okmeydanı Fetihtepe kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Evler tahliye ediliyor mu?

İstanbul Okmeydanı’nda Beyoğlu Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar devam ediyor. Bugün de çalışmalar nedeniyle vatandaşlar evlerini terk ederken, bazıları da memletlerine dönmek zorunda kalıyor. 

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde sular durulmuyor!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinde sular durulmuyor. Kentsel dönüşümden şikayetçi vatandaşlar seslerini duyurmak için basın açıklaması yaptı.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslimler yapıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin sürdürdüğü Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesinde bitirilen 224 konutun anahtarı sahiplerine teslim edildi.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm projesinde tahliye gerginliği!

Ankara'nın Mamak ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde tahliye süreci başladı.  Güney Kore gazisi olan 92 yaşındaki Veli Atasoy evden çıkmak istemiyor. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm projesinde eski binalar yıkılıyor!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Uğurevler Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binalar ortadan kaldırılıyor.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yeşil Mahalle dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Peki Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Zeytinburnu Locamahal Kentsel Dönüşüm projesinde anahtarlar teslim edildi!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Locamahal kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri yapıldı. Anahtar teslim törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılım sağladı.

Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

İstanbul'da tartışmalara neden olan Güngören Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde Danıştay tarafından riskli alan kararının iptali sonrasında söz konusu bölgeler Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 'rezerv (yeni) yapı alan' olarak değiştirildi. 

Sahabiye Dönüşüm Projesinde son durum ne Haberi

Sahabiye Dönüşüm Projesinde son durum ne


Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabında uzlaşma görüşmelerini büyük ölçüde tamamladı. Uzlaşma sağlanan hak sahibi sayısında yüzde 92’ye ulaşıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kalan hak sahiplerinin 20 Ocak Cuma gününe kadar Sahabiye Kentsel Dönüşüm Uzlaşma Ofisi’ne gelmelerini istedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin şehre katacağı yeni çehre ile Kayseri'nin gelecek yüzyılına damga vuracağını belirtti. 147 yıllık belediye tarihinin en önemli projesini hayata geçirmek için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Çelik, projenin ilk etabında hak sahipleriyle yapılan uzlaşma görüşmelerinin büyük ölçüde tamamlandığını söyledi.

Şehrimize pek çok açıdan değer katacak olan projede 1.uygulama etabı için görüşmelerin 7 Kasım 2016’da başladığını hatırlatan Başkan Mustafa Çelik, “İki ay içerisinde hak sahiplerinin %92’si ile uzlaşmış bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın kentsel...