20 / 04 / 2024

şahinbey bağlarbaşı Mavikent kura sonuçları

şahinbey bağlarbaşı Mavikent kura sonuçları

Gaziantep Şahinbey'de hayata geçirilen Mavikent kura sonuçları haberimizin içerisinde yer alıyor..:

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Maltepe Bağlarbaşı'ndaki riskli yapının imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi Riskli Yapının Bulunduğu 16435 Ada 17 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Şahinbey Belediyesi tam 29 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Şahinbey'de yer alan 29 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Abdulhamidhan, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Cebeler, Gerciğin, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş, Mavikent, Sarısalkım ve Savcılı mahallelerinde yer alıyor.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de imarlı gayrimenkul satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey Bağlarbaşı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Şahinbey'de 213.3 milyon TL'ye satılık 18 arsa!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş ve Ocaklar'da yer alan 18 adet arsayı 209 milyon 877 bin 607 TL bedelle satışa çıkardı.

Yalova Roman Mahallesi'nde yıkım başlıyor!

Yalova'da Roman Mahallesi olarak bilinen Bağlarbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 1739 Konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Dönüşüm Projesi için start verildi!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7B Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.  813 konut, 31 dükkân, 813 araçlık kapalı otoparka yer verilen projede hak sahipleri 550 gün sonra evlerine kavuşacak.

Şahinbey'de 63.8 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey, Bağlarbaşı, Bülbülzade, K.Kızılhisar, Şahintepe, Tekstilkent ve Dumlupınar'da yer alan gayrimenkulleri 63 milyon 760 bin 887 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Şahinbey Belediyesi'nden 41.1 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Şahinbey Belediye Başkanlığı; Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Şahintepe ve Dumlupınar mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü toplamda 41 milyon 180 bin 552 TL bedel ile satışa çıkarıldı.

şahinbey bağlarbaşı Mavikent kura sonuçları Haberi

şahinbey bağlarbaşı Mavikent kura sonuçları

Gaziantep Şahinbey Bağlarbaşı'nda inşa edilen Mavikent Konutları, Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor. Mavikent kura sonuçları için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Dairelerin fiyatlarının 60 bin TL ile 65 bin TL arasında değişiklik gösterdiği Mavikent Konutları'nda 12 bin TL peşinat veriliyor. Mavikent kura sonuçları haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede teslimler Ocak 2014'te gerçekleşecek.


Kura çekilişi, Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in de katılımıyla gerçekleştirildi. Mavikent kura sonuçları için Şahinbey Belediyesi'nin internet sitesini kullanabilirsiniz.


Mavikent kura sonuçları için Şahinbey Belediyesi'nin internet sitesinde TC Kimlik Numarası ile giriş yaparak öğrenebilirsiniz.


Telefon: 0342 232 11 11

Web Adresi: www.sahinbey.bel.tr

Merve...