28 / 03 / 2024

şahinbey belediyesi mavikent konutları kura listesi

şahinbey belediyesi mavikent konutları kura listesi

Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları kura sonuçları için haberimizden yararlanabilirsiniz....

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat: 29 arsa satıyor!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 29 arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Şahinbey Belediyesi tam 29 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Şahinbey'de yer alan 29 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Abdulhamidhan, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Cebeler, Gerciğin, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş, Mavikent, Sarısalkım ve Savcılı mahallelerinde yer alıyor.

Şahinbey Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Şahinbey Belediyesi, 2019 yılı Emlak, İşyeri Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ödeme süresinin 02 Aralık 201 9 tarihinde sona ereceği konusunda bir uyarı yaptı.

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Şahinbey Belediyesi Ağustos ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Ağustos ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Şahinbey Belediyesi'nden 1 günde 7 sosyal tesis!

Sosyal tesis ağında rekora doğru adım adım ilerleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dün açtığı 3 sosyal tesisten sonra yaklaşık 14 milyon liraya mal olan, 6 sosyal tesisi ve Mavikent Park’ını hizmete açtı.

Şahinbey Mavikent Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen Mavikent Sosyal Tesisi vatandaşın hizmetine sunuldu.

Şahinbey Belediyesi'nden 58.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Şahinbey Belediyesi mülkiyetinde yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa konu olan arsalar için toplamda 58 milyon 538 bin 875 TL bedel isteniyor. 

Şahinbey Belediyesi'nden Barış Mahallesi´ne yeni cami!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Barış Mahallesi´ne yeni bir cami inşa ediyor.

Şahinbey Belediyesi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

2019 yılının ilk meclis toplantısının 1.oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Şahinbey Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Şahinbey Belediyesi, 2018 yılı Emlak, İşyeri Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ile 7143 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların ikinci taksitlerinin ödeme süresinin 30 Kasım 2018'de sona ereceği yönünde bir uyarı yaptı.

şahinbey belediyesi mavikent konutları kura listesi Haberi

şahinbey belediyesi mavikent konutları kura listesi

Alt Gelir Grubu için Gaziantep Şahinbey Bağlarbaşı'nda inşa edilen Mavikent Konutları'nın kura çekilişi 28 Nisan'da gerçekleşti. Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları kura sonuçları haberimizden ulaşabilirsiniz.


Toplam 1,260 adet daireden meydana gelen Şahinbey Mavikent Konutları'nda daireler 2+1 olarak tasarlandı. Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları kura sonuçları haberimizin içerisinde yer alıyor. 


Toplam 10 bin 215 başvurunun yapıldığı Gaziantep Mavikent Konutları'nda fiyatları 60 bin TL'den başlayıp, 65 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projenin Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda gerçekleşen kura çekilişine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin katıldı.


12 bin TL peşinatla 120 aya kadar vadelendirme yapılan Mavikent Konutları Gaziantep'te teslimler 2014 yılının Ocak ayında gerçekleşecek. Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları kura sonuçları için Şahinbey Belediye'sinin internet sitesine girip T.C Kimlik Numarası...