23 / 04 / 2024

şahinbey mavikent konutları kura listesi

şahinbey mavikent konutları kura listesi

Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları kura sonuçları için haberimizden yararlanabilirsiniz....

Şahinbey Mavikent'e yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen sosyal donatı alanlarının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziantep'te inşaattan düşen 20 yaşındaki işçi öldü!

Gaziantep Şahinbey Mavikent Mahallesi'nde çalıştığı inşaatın 10'nci katından henüz belirlenemeyen nedenle düşen 20 yaşındaki Nafi Dişli hayatını kaybetti...

Şahinbey Mavikent Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen Mavikent Sosyal Tesisi vatandaşın hizmetine sunuldu.

Şahinbey'de kentsel dönüşüm memnuniyeti!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sanayi Sitesi ve Mavikent Konutları'nda incelemelerde bulundu.

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura heyecanı!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 5. etapta hak sahipleri dairelerine kavuşuyor. Daire belirleme kurası bugün Şahinbey Spor Salonu’nda yapılıyor...

TOKİ'den Gaziantep'teki şehit ailelerine özel proje!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, şehit aileleri ve gaziler için yaptırılan Mavikent Konutları'nı gezerek, inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

Şahinbey Mavikent 5. Etap projesinin temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 5. Etap konutlarının temeli Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün katılımıyla atıldı.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Şahinbey Belediyesi'nin yaptırdığı konutlar mecliste konu oldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan konutların tanıtımı amacıyla TRT'de yayınlanan reklamlara ve yapılan bir imar planı değişikliği mecliste konu oldu...

Şahinbey Mavikent 5. Etap kuraları çekildi!

Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için inşa ettiği Mavikent 5. Etap Konutları'nın kura çekilişi dün gerçekleşti.

Şahinbey Mavikent 5. Etap 1000 konut kura çekilişi sonuçları!

1000 konutlu olarak planlanan Şahinbey Mavikent 5. Etap Evleri için kura bugün çekiliyor. Şahinbey Mavikent 5. Etap 1000 konut kura çekilişi sonuçları açıklandıktan sonra burada yer alacak...

Şahinbey Mavikent 1000 konut kura sonuçları listesi!

Şahinbey Mavikent 1000 konut kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı.Şahinbey Mavikent 1000 konut kura sonuçları listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

şahinbey mavikent konutları kura listesi Haberi

şahinbey mavikent konutları kura listesi

Alt Gelir Grubu için Gaziantep Şahinbey Bağlarbaşı'nda inşa edilen Mavikent Konutları'nın kura çekilişi 28 Nisan'da gerçekleşti. Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları kura sonuçları haberimizden ulaşabilirsiniz.


Toplam 1,260 adet daireden meydana gelen Şahinbey Mavikent Konutları'nda daireler 2+1 olarak tasarlandı. Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları kura sonuçları haberimizin içerisinde yer alıyor. 


Toplam 10 bin 215 başvurunun yapıldığı Gaziantep Mavikent Konutları'nda fiyatları 60 bin TL'den başlayıp, 65 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projenin Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda gerçekleşen kura çekilişine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin katıldı.


12 bin TL peşinatla 120 aya kadar vadelendirme yapılan Mavikent Konutları Gaziantep'te teslimler 2014 yılının Ocak ayında gerçekleşecek. Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları kura sonuçları için Şahinbey Belediye'sinin internet sitesine girip T.C Kimlik Numarası...